Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja tam mojego Speedi sprzedaję, nie odpowiada moim potrzebom, a kasa będzie na kolejny wózek Chcę Zooper'a Twist'a, ach marzenieeeeeeeeee!
My na MMR też idziemy później...
I jednak Oli nie był szczepiony!!! pojechalismy na szczepienie ale dzisiaj dostał lekkiego katarku i przed wyjazdem zmierzyłam mu temperature, miał 37,3 stan podgorączkowy ale pani doktor stwierdziła, ze do tego szczepienia musi byc na 100% zdrowy i nie będziemy ryzykować! jak nic więcej się z tego nie rozwinie i katar minie szczepimy w najblizszy wtorek lub czwartek!
Hej,
my po szczepieniu, mała ma humorek jak zawsze. Chyba troszkę ją rączka bolała ale mąż dał jej nurofen i przeszło, można już dotknąć rączki. Za to małą czeka podcięcie wedzidełka miedzy górnymi jedynkami. nie wiem czy pójdziemy, ja nie mam podciętego i żyje, no może tylko szpara miedzy zębami niezbyt ładnie wygląda. Nie chce małej narażać na stres, pójdziemy jak podrosnie, ważne aby to zrobć do 5 roku życia.
Nina, zdrówka dla Oliego
Przy takiej pogodzie nie ma się co dziwić.Mojemu też czasem leci a na drugi dzień już jest ok.
Ale zdrówka dla Olisia.
Młodemu też nic nie było po szczepionce, nocka była o.k.
jagna a ja bym poszla teraz na to podciecie (ale to moje zdanie) bo mala nie bedzie nic pamietac terazi szybko sie zagoi a jak bedzie starsza to gorzej to zniesie- tak mi sie wydaje,
my dzisiaj u rodzicow moich bylismy, potem z nimi na zakupach, maly spi od 30 minut i mam wkoncu swiety spokoj, ooo wlasnie J z pracy wrocil wiec bede uciekac do jutra :-)
ok, pokaże ten wózek siorze, może wkońcu cos jej się spodoba, oj trudna sprawa z jej wózkiem, tzn. bardziej z siostra!!!
pokazała jej chyba z 30 wózków i kręci nosem, jak tak dalej bedzie to mała nie będzie miała w czym na spacery jeżdzić!!!
najlepiej jak człowiek ma cos upatrzone i się tego trzyma!