Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no właśnie buzza nie lubi narzeka jak nim na spacer jedzie z małym ona woli klasyki a nie takie nowosci! uciekam spać maz a pracy wrócił i narzeka, ze znowu przed laptopem siedze!!! do jutratylko ze spidziak to trzykolowka, bedzie mam lubiec trzykolowy wozek?

ale tak na powaznie.. jakos nauczylam sie pozniej chodzic spac bo zaraz maly sie bedzie budzil na kaszke i wtedy dopiero ja wskakuje do lozeczka. Poza tym wole miec chwile ciszy dla siebie jak juz dzieciaki spia na posiedzenie przy kominku i poczytanie czegos, polezenie w jacuzzi, jakies zabiegi pieknosci bo przeciez ja stary babsztyl juz to musze
....,obejzenie dobrego filmu, czy nawet ogarniecie domu ...z nimi to same wiecie, zero takich przyjemnosci....Oliver ostatnio specjalizuje sie w zadaniu tysiaca pytan na sekunde..a to potrafi czlowieka wyczerpac!
dobra, ide zaraz spac a jutro czekam na kilka stron fajnych postow do czytania! zeby mi sie w pracy nie nudzilo