reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Dziękujemy za życzenia!!!
Celinka ma 88 cm i waży 10kg:szok: malutko. Nawet w poradni gastroenterologicznej tak stwierdzili:-(
Wczoraj byłam na zakupach i w biurze pośrednictwa nieruchomości. Nie dość, że nic nie mają, to żądali spisania umowy w pośrednictwie poszukiwania mieszkania:wściekła/y: Zażądali 5% prowizji od ceny znalezionego mieszkania:szok:
Pawimi Oli zdolny alpinista:-D i picasso:-D
Zdrówka dla Kamilka!!!

Aga chyba chodzi o to, że Jagna ma upatrzone mieszkanie ale żeby je kupić musi znależć inne w innej miejscowości dla włascicieli tego, które chce kupić tak mi sie wydaje, ze o to jej chodziło:tak:

Aga chyba chodzi o to, że Jagna ma upatrzone mieszkanie ale żeby je kupić musi znależć inne w innej miejscowości dla włascicieli tego, które chce kupić tak mi sie wydaje, ze o to jej chodziło:tak:
TAK, TAK!!!
I zaczyna nas to wkurzać:wściekła/y: Jak tak dalej pójdzie to zerwę umowę i kupię inne. Znalazłam ładne za 80 tyś , 90m2.

to chca sprzedac a tak wybrzydzaja ... cos podejrzanego ...

80 tys za 90 m mieszkanie to baaardzo tanio jest.
w Katowicach 60 tys trzeba dac za 30-40 metrowe

to ja już nic nie rozumiem katowice takie duże maisto i chca tylko 60 tyś. Wolsztyn około 20 tys mieszkańców małe miasto i za takie 30-40 metrów ok.100 tyś żądaja.:szok::szok::szok:

jagna za 80 tys - 90 metrów bierz i sie nawet nie zastanawiaj bardzo duże to mieszkanie no i tanie:tak:

reklama
Do góry