reklama
sylka_k
mama styczniowa 2008
no to masz wesoło Agnie:-):-);-):-):-):-)
nie znam tych wózków ale cena mnie nie porywa, bo jak później mam go co chwila reklamować i więcej go nie mieć niż mieć to ja dziękuje
Jakiś czas temu robiłam krokiety.
no i kupiłam bardzo dużo kapusty kiszonej, został mi woreczek 1 kilogramowy. Mój mąż wczoraj do mnie tak: ja tak lubię kiszona kapustę a tu w lodówce się chłodzi a ty nic z tego nie robisz.
ja zostawiłam na pierogi, ale jak tak bardzo chciał, otworzyłam opakowanie i jak tej surówki dzisiaj nie zje to chyba ta kapusta na głowie wyląduje, bo wykorzystałam może 1/5 całego opakowania, a jak mi się zepsuje i przejdzie obcymi zapachami z lodówki to nie wytrzymam.

nie znam tych wózków ale cena mnie nie porywa, bo jak później mam go co chwila reklamować i więcej go nie mieć niż mieć to ja dziękuje

Jakiś czas temu robiłam krokiety.
no i kupiłam bardzo dużo kapusty kiszonej, został mi woreczek 1 kilogramowy. Mój mąż wczoraj do mnie tak: ja tak lubię kiszona kapustę a tu w lodówce się chłodzi a ty nic z tego nie robisz.

ja zostawiłam na pierogi, ale jak tak bardzo chciał, otworzyłam opakowanie i jak tej surówki dzisiaj nie zje to chyba ta kapusta na głowie wyląduje, bo wykorzystałam może 1/5 całego opakowania, a jak mi się zepsuje i przejdzie obcymi zapachami z lodówki to nie wytrzymam.

masiek
Mamy kwietniowe'08
co jakiś czas podczytuję was w końcu byłam styczniówką;-) i dzisiaj muszę się wam wtrynić w wątek:-)
chodzi mi o jazdę na rowerze, nie jest ona zabroniona. Wiem, to z bardzo dobrego źródła czyt. bardzo dobrego gina. To znaczy, za nim kobitka w ciąży wybierze się na rower powinna spytać swojego lekarza czy może, po drugie nie ma być to jazda wyczynowa, tylko spacerowa np. po parku itp. chodzi o ruch i dotlenienie.
Ale podkreślam jeszcze raz zanim wsiądzie się na rower trzeba zapytać lekarza prowadzącego. Ja nie mogę ponieważ moja ciąża nadal jest zagrożona, ale moja przyjaciółka (ma termin na styczeń) od gina dostała przyzwolenie, z poleceniem by jeździła minimum 2 razy w tygodniu po ok30min. tak by się nie przemęczyć. I wychodzi jej to na dobre waga, która zaczynała być problemem przestała się tak zwiększać, a i ciśnienie też się obniżyło.
Ja niestety nie mogę za dużo no i waga poleciała w górę dzisiaj już mam 6.5kg na plusie
ale za to mój bąbelek na szczęście dobrze się rozwija i ma już 5cm. No w porównaniu do waszych, to kruszek
ale moje wielkie szczęście i nadziejabuziaki dla wszystkich styczniówek
:-)sylka_k
mama styczniowa 2008
oj tak niby ma się dużo energii ale jak przyjdzie co do czego to o zadyszkę bardzo łatwo.
Tak jak ja ostatnio byłam na grzybach.
pojechaliśmy po południu, i nazbieraliśmy tyle maślaków że szok, ale po 3 razach schylania się to mi powietrza brakowało

a sprzątanie to tez zostawiam na raty.;-);-);-);-) wczoraj odkurzyłam pół dywanu hihihi
a dzisiaj dokończyłam drugie pół hihihi
Tak jak ja ostatnio byłam na grzybach.
pojechaliśmy po południu, i nazbieraliśmy tyle maślaków że szok, ale po 3 razach schylania się to mi powietrza brakowało

a sprzątanie to tez zostawiam na raty.;-);-);-);-) wczoraj odkurzyłam pół dywanu hihihi
a dzisiaj dokończyłam drugie pół hihihi
Anja78
matka superstar
masiek 3maj sie i za kilka msc bedziesz mogla czuc swoje malenstwo-kosmiczn e uczucie-wlasnie mnie kopie:-)zapisalam sie na fitness dla foczek

po urodzeniu prowadza zajecia na ktore mozna przychodzic z niemowlakiem "babyjoga" i to 2min od mojej chaty,super!!!!!!!!!!!!:-)

po urodzeniu prowadza zajecia na ktore mozna przychodzic z niemowlakiem "babyjoga" i to 2min od mojej chaty,super!!!!!!!!!!!!:-)
kamalodz, może to dzidzia Ci uciska? jeśli tak to nic nie zrobisz, chyba że uda Ci się malucha przesunąć (np. ćwiczeniami: koci grzbiet i podskoki na dużej piłce)
Sylka, ona go wybrała bo inna znajoma ma i bardzo sobie chwali a i w sklepach nie było zwrotów - to jest cena promocyjna.
Sylka, ona go wybrała bo inna znajoma ma i bardzo sobie chwali a i w sklepach nie było zwrotów - to jest cena promocyjna.
no - wreszcie was doczytalam.
Kama Lodz mi sie wydaje ze faktycznie dziecko uciska i nic nie poradzisz biedactwo.
Co do jazdy na rowerze- ja bym sie nie odwazyla ale moja siostra w Polsce w zaawansowanej ciazy jezdzila , z tym ze po malo ruchliwych i raczej spacerowych uliczkach.
Co do lapania dolow- mnie wczoraj dopadl- mama sie wstepnie pakowala do polski i same rozumiecie- lzy mi sie cisna do oczu. W piatek jak wyleca bede mega ryczec.
Agnie- ja podaje ten aparat do sluchania dzidzi do polski siostrze, bo ja sie juz nasluchalam, sercunio tez juz slyszalam a poza tym faktycznie musi byc absolutna cisza w poblizu bo aparat jest bardzo czuly a w nowym jorku o cisze raczej trudno. Wiec chcac nie chcac slyszalam ciezarowki z autostrady nieopodal. Siostra stara sie o druga pocieche wiec bedzie dla niej jak znalazl.
Masiek- gratuluje ponownie kruszynki- ani sie nie obejrzysz a bedzie juz mierzyla 30 cm jak nasze pociechy.
nie wiem co jeszcze napisac? u nas dzis leje od rana- jedziemy z mama do centrum handlowego bo musze kupic dla siebie kilka ciuszkow.
jak zrobie fotki poscieli ktora kupilam dla mojej malej to wam wkleje
Kama Lodz mi sie wydaje ze faktycznie dziecko uciska i nic nie poradzisz biedactwo.
Co do jazdy na rowerze- ja bym sie nie odwazyla ale moja siostra w Polsce w zaawansowanej ciazy jezdzila , z tym ze po malo ruchliwych i raczej spacerowych uliczkach.
Co do lapania dolow- mnie wczoraj dopadl- mama sie wstepnie pakowala do polski i same rozumiecie- lzy mi sie cisna do oczu. W piatek jak wyleca bede mega ryczec.
Agnie- ja podaje ten aparat do sluchania dzidzi do polski siostrze, bo ja sie juz nasluchalam, sercunio tez juz slyszalam a poza tym faktycznie musi byc absolutna cisza w poblizu bo aparat jest bardzo czuly a w nowym jorku o cisze raczej trudno. Wiec chcac nie chcac slyszalam ciezarowki z autostrady nieopodal. Siostra stara sie o druga pocieche wiec bedzie dla niej jak znalazl.
Masiek- gratuluje ponownie kruszynki- ani sie nie obejrzysz a bedzie juz mierzyla 30 cm jak nasze pociechy.
nie wiem co jeszcze napisac? u nas dzis leje od rana- jedziemy z mama do centrum handlowego bo musze kupic dla siebie kilka ciuszkow.
jak zrobie fotki poscieli ktora kupilam dla mojej malej to wam wkleje
reklama
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Faktycznie poduszka pomaga, spie juz tak kilka dni i jest lepiej.