reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Moja Nadia, tez sie roznie podoba, ja bardzo lubie polskie i rosyjskie imiona ale dla niektorych NADIA, to ruskie:wściekła/y:mi sie wydaje bardziej dziewczece i kobiece niz zagarniete zza oceanu Vanessy i Dzesiki:confused2:ale kazdy ma swoj gust.
Najgorzej to przegiac pale w jedna albo druga strone jak mama tych blizniakow z Wawy-najpopul imiona dala MYSZON I ZYRAF.:eek::szok: fajne imiona ale dla...chomikow:-D Mysle ,ze 18letni Myszonek i Zyrafek raczej zmienia sobie na Piotrek i Marcin

reklama
Anja - ja tez dostalam persa bialego jak szlam do pierwszej klasy podstawowki. Ubieralam go w spiochy- czego nienawidzil wsadzalam do wozka- co uwielbial i wozilam po osiedlu. wszystki kolezanki z lalkami a ja jak zawsze oryginalna z kotem hihihi. kocio zdechl w wieku 16 lat. po przylocie do usa 2 lata molestowalam mensza o persa bialego i wreszcie sie zgodzil.
w polsce tez zawsze otaczalismy sie zwierzyncem. Zostawilam tam mojego kroliczka miniaturke, szynszyle, papuge, 2 wilczory i tchorzofretke.

Myszon i Zyraf
xx_szoking.gif
xx_szoking.gif
xx_szoking.gif

a jakby byla dziewczynka to jak na imie Hipka i Zolwiczka?

ja chcialam brata wiec rodzice kupili mi kota jak mialam 4 latka i naprawde myslalam,ze to moj brat:-)kot nie lubil za bardzo sukienek z falbankami i malutkich bucikow ale nigdy mnie nie udrapal:tak:

o rety!!! romantyczka z ciebie
xx_brawa_01.gif
a jak to pisalas ? troche trudno chyba na brzusiu do gory nogami? moze ktoregos dnia wezme twoj patent i zrobie mojemu taka niespodzianke hihih. chyba sie nie obrazisz? slowa oczywiscie swoje tylko pomyls twoj

reklama
no to mnie Anja teraz rozsmieszylas
xx_smiech_big.gif
moj P. jest zdecydowanym przeciwienstwem romantyka. predzej bym sie spodziewala ze mi kaktus na dloni wyrosnie hihi
ja napisze i mu pokaze zeby sie troche wzruszyc troche te jego nieromantyczne serducho hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry