reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Miałam mieć dzisiaj wizytę ptronacką.Czyli miała przyjść położna,powiedzic co mamy kupic i jak mam się odżywiać(nie ważne,że w 7 miesiącu...)i takie tam.Ale nie przyszła.Ja specjalnie papierów do domu nabrałam żeby na niż czekać a baby nie było! :no: I co?W moim gabinecie od poniedziałku remont to sobie moge dzwonić...A zreszta w d... ją mam :happy: Ja i tak już prwaie wszystko mam :happy:

reklama
Ile przytyłyscie juz mamuśki? bo ja 9 kg 27 tydzien, to duzo czy mało, boze ja juz mysle jak bede sie odchudzała po urodzeniu- obsesja , ale to dlatego ze po urodzeniu malego bierzemy slub:) i jakos trzeba wygladać

Ja też 9 kilo mam na plusie... Muszę ograniczyć wyroby czekoladowe, bo jak tak dalej pójdzie, to jeszcze parę miesięcy po porodzie będę gatunkiem chronionym ;(
Wizyta patronacka? Pierwsze słyszę o czymś takim :))))))

fotka z wczorajszej roboty. komoda na ktorej bedzie poduszka do przewijania i poleczki juz przymocowane do sciany. na razie na poleczkach pustki. potem beda tam kosmetyki dzidziowe. w rogu miejsce na lozeczko. obudowalismy tez wczoraj kaloryfery drewnianym coverem bo w zimie jak sie dotknelam to mnie poparzyly.

Załączniki

• Picture 691.jpg
    Picture 691.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 46
Ja przytyłam 3kg (30 tydzień), za to w obwodzie (kiedyś miałm tam talię:-() mam o 23cm więcej. Na ostatnim USG wymiary Młodego były adekwatne do wieku więc myślę że nie ma się czym przejmować - sprawdze to 6.11 na kolejnym USG. Ale mam nietolerancję glukozy i muszę uważać na to co jem (w nocy śni mi sie jogurt wiśniowy i lody.....duuużo lodów:-()

ja tez musze uwazac co je m bo mam duza nadwage ale ciesze sie ze dzieciatko bieze swoja wage ze mnie i jest calkiem duze jak na 30 tydz lekaz byl zadowolony
luzeczko juz zlozylam jak wroci maz powie ze oszalalam :-) teraz tak na nie patrze i sobie mysle ,,ale sie wpakowalam '':baffled: to juz jest bardzo realne mazenie o dzidziusiu

U mnie 29 tydzień i 6 kg na plusie.A w talii przytyłam ok 20 cm, w biodrach tylko 10cm.:baffled:
Anja ja też mam niezły ubaw jak sobie przypomnę imiona męża i szwagra.Trzeci brat Klaudka ma normalnie na imię.Kiedyś z ciekawośvc to się zapytam jakby córkę nazwał.................hi hi hi. A teść jest naprawdę zajebisty:-D:-D:-D:-D:-D
Pumi ładne te mebelki, jednak jasne kolory do pokoju dziecka są najfajniejsze:tak::tak::tak:.A nie będzie Ci za nisko na tej komodzie przewijać?
Ja ma przewijak na łóżeczko, a że jestem wysoka to jak raz pasuje.
Helenko a Ty to miałaś na tyłku siedzieć a nie łóżeczko składać:no::no::no:.My tu musimy nha Ciebie nakrzyczeć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Masz dbać o siebie, do stycznia jeszcze 2 miesiące!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry