reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam
dzięki dziewczeta za życzenia, jesteście kochane:-):-):-)
może upić sie to nie upiłam:no:, chociaż bardzo bym chciała, ale rzeczywiście wczoraj z mężulkiem świętowaliśmy:tak::tak:
ale na sam koniec wieczoru tak się zdenerwowałam, Już mniejsza o co, ale dzisiaj przez to tak mnie brzuszek rano bolał, ze dopiero niedawno wstałam z łóżka:szok::szok:
Już jest zdecydowanie lepiej

Helenko gartulki z wyczekanej córeczki

reklama
Helenko gratulacje!!! Duża ta Twoja córa...no nie powiem...:happy:A teraz pytanie zasadnicze...Czy w końcu posłuchasz lekarzy i pozwolisz sobie na odpoczynek?Bardzo Cię proszę!UWAŻAJ NA SIEBIE!!!

Ja sie dopiero ostatnio dowiedziałam,że będę miała córcie ale za to na 100%.Na filmie z USG wyraźnie wszystko widać.3 razy sprawdzane podczas badania :happy: I teraz wpadam już w szał wielkich przygotowań.Moja mamunia też szaleje i tylko wysyła informacje co kupiła.Co mam z wyprawkowej listy wykreślić :happy: Przyjedzie na święta to zwariuje zupełnie-tak coś czuję.Bo Zuźka już pewnie będzie z nami...I dobrze!Babcie powinny wriować na punkcie swoich wnuków,prawda?:tak:

dzieki dziewczyny :-) a imie chyba AMELIA HELENA z wszystkich proponowanych przezemnie tylko Amelka podoba sie mojemu mezowi o Helenie jeszcze nie wie a dwa imiona mamy wszyscy Ja maz i dzieci wiec teraz tez dam dwa imiona

Hektor i Napoleon - hehehe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dale mam beke:-D, tescia masz zajebistego, przynajmniej nie ukrywa swojej pasji do historii i uwielbienia do dramatycznych postaci:-D:-D,ciekawe jakby corke nazwal Kleopatra ? :-):-D:-D:-D:-D:-D:-Ddzieki Esti bo pochmurny dzien a ja sie usmialam jak nigdy

reklama
wstalam dzis o 9 rano i takie supcio tematy na forum. Ufff- mam juz 3 sojuszniczki co do kotow i dzieci. Moja kocica jest tez bardziej delikatna odkad zaszlam w ciaze. Smiac mi sie z niej chce bo ilekroc przyniose do domu cos nowego z dzidziowego sklepu, moja kocica wszystko dokladnie obwa****e a potem sie kladzie obok i pilnuje. Raczej sie bedzie bala placzu dziecka bo nie lubi halasu a obcych toleruje dopietro po tygodniu.
Helnka gratulki- cudownie kolejna ksiezniczka
mi tez na 100% niepoweidzieli ze corka ale ze wyglada jak dziewczynka- juz raczej usg nie bedzie zeby sie upewnic
Sylka my co prawda nie swietowalismy jakos szczegolnie naszej stodniowki ale skladalismy komode z ikei i przykrecalismy poleczki do scian- strasznie mnie to cieszylo.
Imiona wybralyscie piekne i oryginalne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry