reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A ja nie biegam siusiu, przesypiam całą noc, dopiero nad ranem się budzę, 6, 7 :happy:, w dzień za to więcej ale piję jak smok wawelski:-D
Marzy mi się piwko ale takie prawdziwe................:tak:jakoś muszę to przecierpieć, że nie można
A ja wyszorowałam piekarnik, bo od dawna się prosił i upiekłam ciasto francuskie, przełożyłam kremem.......pyyyyyyyyyyyycha:-p:-p:-p
Teraz będziemy z mężusiem oglądać filmik na kompie. Jak będzie fajny to Wam polecę.
Zmykam
Na razie

reklama
Pumi ja ograniczyłam słodycze juz dawno temu:no: i od dwoch miesiecy przytyłam tylko 1 kg ale na poczatku potrafiłam nawet w nocy pochłonac całą czekolade

od gina wrocilam, jest bardzo zadowolony z mojej szyjki, bardzo dluga i zamknieta, waze 56 kg czyli przytylam 10kg:-)Niunia zdrowiutka i duza 1220g ulozona glowka w dol!
Wyniki morfologi, moczu super
Gino nie wyklucza CC bo mam waska miednice ale to mozna bedzie powiedziec po 36tc.:tak:
dalej zostal dylemat KTORY SZPITAL!

Anja ja też mam wąską miednice i jakoś mi nie "zaproponowano" cc :-(. Przynajmnie nie z tego powodu ja mam duzego miesniaka na szyjce macicy i jak sie nie przesunie nieco do gory to dzidzia nawet jak sie ułozy dobrze, sama nie wyjdzie tylko po przez cc.
Niestety dopiero 38 tc bede wiedziec czy naturalnie czy cc.

dzień dobry
widać dzisiaj jestem pierwsza
Raf na dyżurze Koko przez przestawienie czasu obudziła sie godzine wczesniej FATALIZA ja czuje sie dobrze zacznę dziś troche pakować kuchenne rzeczy nakupione przez 4 lata naszego małżeństwa troche sie tego nazbierało!!!! potem kornelie bo bedzie łatwo zostawie jej zabawki i kilka rzeczy do ubrania a DALEJ???? az sie boję pomyśleć nie wiem od czego zacząć
ALE RAF przywiózł wczoraj łóżko jutro ostatni fachowcy wykończenia szaf i.... chyba mozemy tam spać Raf powiedział że nie chce rzeby mu ktoś do sypialni zaglądał!!!
POZDRAWIAM miłej niedzielki

Dylemat szpitala polega na tym,ze moj gino proponuje mi swoja klinike przy AMG, maja oni niesamowite wyniki w ciazach mnogich, patologicznych, trudnych po kilku poronieniach i o to chodzi on uwaza,ze szpital ktory wybralam jest cofniety o 20lat i ma ladne kafelki ale opinie o klinice AMG sa fatalne-TAM SIE NIE RODZI PO LUDZKU, poza tym to jest szpital ktory przjmuje patologiczne ciaze,moja nie jest patologiczna wiec chyba wole rodzic p ludzku niz w atmosferze dramatow patologicznych, chociaz wsrod najwiekszych wybitnosci:-)

Anja nie zgadzaj sie na szpital specjalizujący sie w patologiach!Na szkole rodzenia nam mówiły położne o tym i mi powiedziała położna na tej śmiesznej "wizycie patronackiej".Jeśli ciąża przebiega prawidłowo i bez komplikacji to nie ma co się skazywać...Nawet nie próbuj sobie wyobrażać co możesz tam zobaczyć!Więc jeśli wszystko jest ok. to lepiej podzić po ludzku.A każdy lekarz prawie rekomenduje swoją klinikę.

Całe szczęście na siusiu budze sie tylko raz w nocy :happy: Jeśli chodzi o przemiane materii to też jest lepiej niz było.Najgorsze jest to,że ciągle mnie męczą mdłości i wymioty...Niby tylko czasami...ale dlaczego niektóre z mam w ogóloe ich nie mają a akurat ja muszę sie z tym męczyć całą ciążę?!To już 8 miesiąc się zaczyna więc nie licze na to,że w końcu mi przejdzie :happy:

Myszorka zdaje się że Ty miałaś leżeć , a nie pakować się :angry::angry::angry::angry: NIE WOLNO!
SZczypawka
ja mogę tylko współczuć tych wymiotów:no:, należę do tych szczęściar co nie miały tego problemu.Ale za to miałam inne.......:baffled:
A ja już po zajęciach, kurak się piecze.......jakaś leniwa ta niedziela, nic się nie chce.Za oknem szaro, buro,brrrrrrrrrrrrrr:baffled::crazy:

reklama
Do góry