Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pumi nieprzesadzaj, masz śliczny brzusio ciążowy.A na zdjęciach wyglądasz ekstra
A an poprawę humoru pójdź do kosmetyczki na jakiś fajny zabieg.
Albo zapal sobie świeczki aromatyczne, obejrzyj dobrą komedie i koniecznie zjedź coś słodkiego:-):-)
Właśnie skończyłam małe sprzątanko, powycierałam kurze, wyczyściłam lustra i pozmywałam naczynka.
Zupka się gotuje, rybka smaży....
Czekam na mężusia , niebawem ma wrócić z pracy
Komórka mi sie zepsuła!!!!!!!!!!!!!!!
Wyłączyła się i nie chce się włączyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yyy. Nie przypominam sobie, żebym się aż tak kulinarnie produkowała Ananasy to wpierdzielam, ale same
Nawet w porzo te krokiety, tylko ten sos to chyba nie jest taki typowo farszowy
Kurdę, nie umiem gotować, ale pocieszam się, że za to mam mnóstwo innych zalet, hihihih
witam
ja po wizycie u gin LEŻEĆ szyjka króciutka ale zamknięta!!!!!! no i garsć leków na anemie!!!!!!!ale waga sie ruszyła 3kg wiecej takze od początku mam na liczniku 9
wyszło bieganie mieszkaniowe
Raf pojechał do Poznania odebrać nasze łózko na pon i wtorek wziął wolne zeby sie przeprowadzac a JA? musze leżeć nie chcę iśc do szpitala a jeszcze dzisiaj dowiedziałam sie o koleżance która miała termin na 8-01 wczoraj odeszły jej wody i.... miała niby rodzić ale powiedzieli że dziecko ma małe szanse musiałobybyc bardzo silne żeby przezyć!!!!!!! az mi sie włos zjeżył mówie wam dziewczyny
dzis i jutro LEZE zobaczymy moze do poniedziałku powoli troche ppopoakuje mama z RAFEM przewioza potem mnie tam zawiozą ??????
Pumi przypomniałam sobie coś.Rozmawiałam dzisiaj z naszą panią fizykoterapeutką i on aodradza stosowani tego urządzenia, które Ty stosujesz.To jest urządzenie, które pulsuje i nie powinno si stosować w ciąży, nawet jeśli jest bardzo delikatne.Może wywołać skurcze.
Masaż jak najbardziej ale takie ruchy jak: uciskanie, ugniatanie, oklepywanie i wibracje są ZAKAZANE
Myszorka to teraz masz leżeć ile się da!A Ty przeprowadzką się nie przejmuj, poradzą sobie bez Ciebie.Ty masz dużo odpoczywać.Dzidzia jest najważniejsza.
Będzie na pewno ok.
A co do anemii, to wcinaj buraki, brokuły, czerwone mięso, ciemnoczerwone i ciemnozielone warzywa, wątróbkę i kaszankę jeśli lubisz
anju78 co do szpitala nie panikuj kochanie najważniejsza jest fachowa obsługa a t5ak naprawdę POŁOŻNA a to że sala komunistyczna i prysznice jakies tam ? bedziesz tam 3-4 dób w najgorszym wypadku 9 przy CC Ja jakos sie tym nie przejmowałabym jak rodziłam KOKO to wybraliśmy wręcz nasz powiatowy szpital a nie KLINKKĘ SW RODZINY czy tak znany szpital na POLNEJ w takich szpitalach to masówka RODZIĆ PO LUDZKU w extra warunkach mają w d..... nawet po 24 h czasami wypiują do domu i radz sobie sama (to wiem z opowiadań przyjaciół) a jak tam idziesz to super muzyczka relksująca osobna sala po porodzie zapłacisz idziesz i .... na tym koniec a rodzisz ???
zresztą powiem szczerze po pierwszym porodzie wyzbyłam sie wstydu (w jakiej tam częsci i znaczeniu) prysznic bez drzwi w kabinie bo jak by krwotok to szybciej cie wydostaną chodzisz bezz gaci bo jakby co to kazda sekunda sie liczy i nie beda sie bawic z gajdami a koszulki szpitalne siegają do pół dupki JEZUS znowu to mnie czeka
dziewczyny na salach gadają dosłownie o wszystkim a jak przychodzi do dezynfekcji krocza to tylko drzwi ci zamkną MAM NADZIEJE ZE WAS NIE PRZESTRASZYŁAM
buraczków po anemii z koko nie tknę wyciskałam sobie soczek do dziś czuję smak jakby ziemi w ustach a fe!!!!!!
tak wiem ze dzidzia najwazniejsza i dlatego KONIEC niech to trwa jestem taka zła na rafa ze niech zobaczy jak to jest zająć sie KOKO i jeszcze cos zrobić juz dzis do południa poczuł troche jak to jest
nie bede was zanudzać moimi problememi z mezem .... mam nadzieje ze jakoś sobie dam rade KOCHAM WAS ZA TO ZE JESTEśCIE A SAME PEWNIE TEZ JE MACIE staram sie leżeć jak nawiecej moze moja szyjeczka sie wydłuzy
ZDJąTKA MIESZKANKA POKAŻE NA 1000%