Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Podróbka MUTSY, ale podobno wyszly te wozki z tej samej fabryki co mutsy. Jedyne co- to nie maja takich perfekcyjnych wykonczen- tzn gdzies nitka wystaje i no i nie maja łozyskowanych kół!!!Ale po diabła mi to!!Poza tym wozek ma to samo co te oryginalne, wyglad ten sam, kola duze pompowane, poza tym w komplecie jest stelaz, gondola, spacerowka, ochraniacz na nogi do spacerowki i torba. A cena- 1200 zle. Szok normalnie szok:-)Ja to juz bym od razu go brała ale moj maz- ze swoim stoickim spokojem powiedział- "ale mysiaczku my przeciez mamy remont za tydzien i nie bedzie gdzie postawic tego wozka". Wiec wpałcilismy zaliczke i zarezerwowalismy fure dla malucha
Ale jestem szczesliwa. Juz sie pozytwnie nakreciłam
, lece samolotem a wracam pociagiem, aby 10h w pociagu nie siedziec! a samochodem po tych naszych drogach przed 1 list to kamikadze! wszystko spoko tylko nie wiem czy dam rade zalatwic wszystko dzis w wawie i zdazyc na pociag, bo ostatni pociag do gdanska mam na 19

jakby co to bede spala na dworcu,
luzik! papa
Poza tym takie rzeczy jak spirytus czy herbatki na kolki.Naprawde drobiazgi.No i wyprawka dla mamy do szpitala...Fakt,że właściwie wszystko już jest edaje mi niesamowity komfort psychiczny
Jeszcze tylko remont kuchni rusza za tydzień i jak się skończy to już mogę wszystko poustawiać i poukładać po swojemu...Ufff...