Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

!! Mam nadzieję że wszystko juz będzie ok, niech ona omija tego nieodpowiedzialnego konowała!! Najlepiej wybierać gina po przeprowadzeniu wywiadu środowiskowego, ja swojego znam od lat.Pozdrowienia dla szwagierki!
A ja sie z niej śmieję teraz,że jak będzie chciała iść na plaże to żeby łopatkę brała żeby dołek wykopać bo inaczej się na brzuchu nie położy...
Mnie się nagle ze skromnego,normalnego B zrobiło teraz nagle 98cm w obwodzie w klatce piersiowej.Specjalnie mierzyłam jak ona sie poszła zoperować.I powiem Wam,że wcale nie chcę takich balonów!A jeśli chodzi o operacje to ja tez sie nie widze w tej roli.Ale jeśli ktoś ma taka potrzebę-proszę bardzo...
. A biust ze skromniutkiego i nieśmiałego małego B zrobił sie cieszącym moje i męża oko pokaźnym C.:-)
Baaardzo mi się to podoba!