Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nareszcie sie stycznioweczki 2008 pojawily GRATULUJE!!!! z calego serduszka skladam zyczonka jak najprzyjemniejszej ciazy, latwego porodu i zebyscie byly najszczesliwszymi mamusiami na swiecie
aola moja Oliwia urodzila sie 19 stycznia i jest codownym dzieciaczkiem
Cześć mamusie styczniowe!
Niesamowite juz jest ątek na styczeń ja tez bedę mamusią ale sierpniową!
Życze jak najmniej dolegliwości dla Was i duzo radości z oczekiwania naszych kochanych skarbów i przyjemnego porodu ale to jescze....
Pozdrawiamy!!!!!:-)
Kochane, rok temu okazało się że będę styczniową mamusią 2007 A TU JUŻ TRZYMAM MOJĄ CZTEROMIESIĘCZNĄ CÓRECZKĘ NA RĘKACH I JESTEM NAJSZCZĘŚLWSZĄ OS. NA ŚWIECIE!!!!! Ani sie nie obejrzycie jak juz będziecie trzymać maleństwa na rękachStyczniowe dzieci są strasznie kochane ( ja też jestem ze stycznia). Kochane, kibicuje Wam z całego serca. Będe często zaglądać na Wasz wątek bo bede przypominać sobie swoją ciążę Jeżeli bedziecie mieć jakieś pyt. to piszcie do mnie. Trzymajcie się ciepło
witam wszystkie przyszłe mamy styczniowe i serdecznie gratuluje .Dziś zdobiłam sobie teścik i wyszedł pozytywny Jutro ide do lekarza potwierdzic ciąże. Co do daty porodu to nie mam pojęcia bo zapomnialam kiedy miałam ostatnią miesiączke ale bedzie to napewno na początku 9-13 .to narazie tyle poczytam was troszeczke zapoznam się kto co i jak . pozdrawiam
dolaczam do mam styczniowych mam termin na 20 stycznia,22 stycznia koncze 30lat, piekny prezent, nieplanowany ale i tak oczekiwany ...troche slonca, czasem deszcz, dzisiaj mam emocjonalna burze!
6tc mija
Ania
i ja się witam ze Wszystkimi styczniówkami :-):-):-)
ja jak do tej pory czuję się całkiem dobrze - dokucza mi tylko lekki ból podbrzusza taki jak przy owulacji może trochę bardziej mulący i poranne mycie zębów to jest dla mnie masakra
pozdrawiam Magda :-)
Cześc Kobietki Jest Juz Was Trochę Styczniówek, Co?.......
Gratuluje Wam Wszystkim Bardzo Bardzo.............
I Szepne Wam W Tajemnicy , By Nie Zapeszac:-), że Dzisiaj Robiłam Teścik I Jest Taaaka Blada Ale Jest!!!! Kreseczka.
Jak Wszystko Dobrze Pójdzie I Bóg Tak Będzie Chciał To Urodzi Sie Nasz Maluszek Na Początku Lutego.......... Czyli Narazie Pewnie Pierwsza Lutówą Jestem..........