reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
UFFFFFFFFFF!Nareszcie w domku:-)Dzisiaj miałam zajęcia od 8do 16 i mam dosć, tyłek mnie od siedzenia boli:eek:
Ja od kwietnia już kupuję M jak mama jest super!:tak:
Sylka śniłaś mi się dzisiaj:tak: Wyśniłam Ci córeczkę Natalię:sorry2:.I jeszcze to że nigdzie nie mogłaś kupić wózka żadnego bo babka w sklepie Ci powiedziała że już za późno i że mogłaś zdecydować się wcześniej:-D:-D:-D:-D

A mi się śniło, że urodziłam synka 28 grudnia le martwego, obudziłam się cała mokra i nie spałam chyba z 2 godziny dopóki nie poc\ułam aż mały się rusza:-(:-(:-(
Kurczę nigdy takich snów nie miałam.................:shocked2:

reklama
Okropieństwo!!!!!!!!!!!:no::no::no::no:
Jobo ja też chcę rodzić w wodzie, ale w Białym nie ma takiej możliwości, w Sokółce można,a to niedaleko ok 40km.Jeszcze można rodzić w Sokółce na worku sako, jakaś babka niedawno urodziła tak bliźniaki:shocked2:.Ja sie jeszcze zastanawiam gdzie rodzić..................

no rzeczywiście esti co to za sny, u ciebie????

a u mnie ma być synuś:tak::tak:- Mały Krzyś, ale w środę idę do gina i ciekawe czy potwierdzi:confused:
ale by był numer a ja juz tyle fajnych ciuszków dla młodego menszcyzny kupiłam hihihi

a z tym wózkiem to coś w tym jest, bo ten co sobie wcześniej wybrałam to podobno już nie ma takiego koloru. zostały tylko pomarańczowe.:dry:

ale i tak juz zmieniłam zdanie, bo chyba będzie causlaplay S6, mój mąz sie śmieje z nazwy, moze S1000 hihihihi
ale na pewno sie nie sprawdzi, bo zwykle sny tłumaczy sie przeciwnie.:tak::tak::tak:

Nie utopi, przecież ona przez 9 miesięcy pływa w wodzie:-)
A ja zamierzam od marca zapisać się z malutkim na basen, są u nas specjalne zajęcia dla maluchów:tak:
Dobra zmykam będziemy z mężusiem film na kompie oglądać Zodiac

a ja wczoraj oglądałam zgon na pogrzebie i nie polecam:no::no::no:

znalazłam na allegro KULĘ PIORĄCĄ za 2 stówy:szok::szok::szok: i , ze niby pierze sie bez proszku do prania. jak dla mnie to bujda, ale słyszałyście coś o tym:confused:

Sylka apropos wozków to byłam wczoraj w Świecie dziecka i powiedzieli, ze nie maja tych wozkow, wiec nie wiedza czy pasuje MC.

reklama
ja ogladam na programie TLC -porody i 72 pierwszych godzin noworodkow i powiem wam ze porod w wodzie duzo lepiej dziala na mame i na dziecko bo ono nie przezywa takiego szoku bo w wod plodowych wyplywa do wody w wannie. poza tym sie nie udusi bo dopoki ma pepowine ona mu daje tlen.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry