reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Albiniec znowu cios w moje serce:-(:-(

rozmawiałam wczoraj z mężem i on uważa , ze njawazniejsze jest bezpieczeństwo dzidzi a nie jakiś tam wózek, ale wózek kupuje się na 3 lata a fotelik na góra 10 miesięcy

nie wiem nawet czy u nas są porody w wodzie, ale chyba powinny być. jak pójdę na ostatnie spotkanie na szkołę rodzenia to sie dopytam:tak::tak:

reklama
to, to jeszcze nic.
mam wtykę w naszym szpitalu i podobno w styczniu u nas ma być znowu strajk, ale porodówka jakby co to jest zawsze czynna

i tak jest pewnie wszędzie. musi być obstawa nie ma bata:no::no::no:

Sylka takie koszulki sprzedają w naszej szkole rodzenia po 40zl. żółte i niebieskie.Na żywo wcale nie wyglądają tak ładnie imają te wiązania do pasa.Ale są cale bawełniane i w dotyku są milusie
Film był nawet fajny, na faktach.
Mam ochotę na pizzę:-pChyba zmówię z Dagrasso, jadłyście może?Podobno całkiem niezła, znajomi polecają, mają 76 rodzajów:shocked2:Chociaż ja uwielbiam Telepizzy, mniam mniam:-p:-p:-p

Esti pica z Dagrasso była rewelacja:tak::tak::tak:,
ale u mnie jak otworzyli to były bardzo dobre ale teraz poszli na ilość, a nie na jakość jak na początku.
nie wiem jak jest u ciebie. ale na początku były rewelacyjne.
mnie najbardziej smakowała bodajże 12 z bekonem i cebulką- no rewelacja:tak::tak:
a le w porównaniu do tellepicy to Dagrosso zdecydowanie lepsza.

dobra spadam, bo dzisiaj cały dzień siedzę przy kompie i mężulek na mnie krzyczy.
dobrej nocki życzę a filmik dzisiaj obejże to pogadamy:tak::tak:

Jeśli, któraś lubi romantyczne to polecam "Pamiętnik":tak:
A ja czekan na pizzę z Dagrasso, u nas otworzyli z 3 miesiące temu więc może być na razie ok.
Właśnie skończyłam na jutro projekt, uff, robiłam go od środy po trochu:confused2:Jakie pustki na forum..
Dziewczyny czy wy zgadzacie się na nacięcie krocza podczas porodu?:cool::confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry