reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anjai ja z koleji pozabijalam bym najchetniej wszystkich dookola- mam cholernie bojowy nastroj! wczoraj juz probowalam zrobic P. awanture- tak dla zasady ale sie nie dal. W nocy snilo mi sie ze pojechal beze mnie na narty i chcialam zadzwonic do niego ze ma mi oddac auto i telefon mi sie zepsul a nie znalam do niego na pamiec numeru i wstalam cholernie bodbuzowana

reklama
Pumi ja tez miałam taki sen w którym strasznie chciałam się skontaktować z mężem i nie znałam numeru tel.
Najgorsze było to , ze jak sie obudziłam to te go nie pamiętała, ta k jak i w tej chwili. i też byłam na niego wściekła.:tak::tak:

mi lekarz co wizytę zagląda do środka i mówi, ze szyja długa i zbita, jak u łabędzia:tak:, czyli idealnie. mam nadzieje tylko, że tak naprawdę jest

Pumi- musisz im powiedziec zeby zrobili Ci wewnetrzne badanie. To jest wazne!!!!
Anja- ja mam to samo.. raz chce mi sie smiac innym razem ryczec, jestem wtredy załamana i nie chce mi sie nic!!!Taka deprecha dopada mnie zwłaszcza wieczorem

Sylka, miałam kiedyś robiony posiew ale nie tej bakterii i nie w ciąży. Pobierałam wtedy mocz (lub kał) sama w domu do plastikowego pojemnika, który jest trochę inny niz ten normalny bo wyjałowiony (jak powiesz w aptece że chce pojemnik na posiew to będa wiedzieć).
Mnie też lekarz ogląda od środka co wizytę (no prawie) i też mówi że szyja jak u łabędzia;-).
My niestety żadnych Andrzejek nie obchodzimy w tym roku bo Mążuś pracuje i dziś i jutro cały dzień 9-21. Lipa:-(

pytalam kolezanki ktora 2 lata temu rodzila w tym szpitalu co ja i mowi ze pod koniec ciazy jej robili jakies badania wewnetrzne ale nie pamieta na co? tak czy siak- zazadam tych badan!
nogi mi spuchly- palce wygladaja jak serdelki i mam ograniczone ruchy stopami.

reklama
mnie też lekarz bada co wizytę. Nawet teraz - wyszłam ze szpitala tydzień temu a dziś byłam na wizycie i też mnie badał żeby sprawdzić cz się nie otwieram. A na dzień dobry jak mnie zobaczył to pyta: "To co, rodzimy już czy jeszcze nie?" :confused:Ja mu na to że jeszcze 4 tygodnie chciałabym wytrzymać a on że dobrze będzie jak 2 wytrzymam:szok:. No ale zbadał mnie i szyjka nadal długa i zamknięta więc jest szansa ze tak jeszcze zostanie pod warunkiem że nie będę tańczyć rockendrola:-D. A następną wizytę mam za 2 tygodnie a potem to już chyba co tydzień. Kolejne 2 kg na +, w sumie to już 13 kg, jeszcze pewnie ze 2 lub 3 i chyba zmieszczę się w normie hihi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry