reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja na obiad probowalam zjesc:
karkowka-bleee
kalafior-blleeee
grochowke-blleeeeee
salatke z bialej kapusty-blleeeee
buraczki czerwone-blleeeeee
wiec pozostalam na kilku lykach wody
boje sie ze zaszkodze tym niejedzeniem dziecku ale jak mam w siebie cos wmusic?

wiem coś o tym :-), mnie na samą myśl o jedzeniu robiło sie niedobrze. A moje ulubione potrawy z przed ciąży stały się wrogiem mojego smaku ;-) cóż ciąża podobno zmienia, ale nie sądziłam ze tak bardzo
Pumi jeśli możesz to zjedz jakiegoś owocka, ja polubiłam arbuza :-)

owocow tez nie-bleeee
wlasnie dzis wyrzucilam kilka nadpsutych ktore sie nie doczekaly na skonsumowanie. normalnie tragedia jak tak dalej pojdzie. jutro moze nadrobie straty w jedzeniu

czesc

zauważyłamze ja najwczesniej odwiedzam to forum Ale za ro na grudniowych mamusiach nie jestem pierwsza bo tam dzieciaczki wstaja ok 6 a mój od 3 dni spi aż do 7.30

ja ostatnio nie wymiotuje ale mam taki odruch:baffled: i jedzenie tez mi jakos nie wchodzi

Wczoraj na usg było cudnie!!!!!! Dzidziuś macha rączkami, nóżkami i strasznie się kręci - niesamowicie się to ogląda! Ma już 7 cm i waży ok 72g - lekarz nie chciał się wypowiadać co do płci, bo powiedział że póki co nie ma pewności, ale Pani recepcjonistka upiera się że wyglądam na chłopca (a ja chcę córę!!!):-)

Dzindoberek dziewczynki i fasolki,

Co to za nonsensy z tymi przesadami, dajcie spokoj:wściekła/y:bzury, ktore komplikuje zycie, u mnie juz syndrom zlotego srodka,mam tyle energii (ale nie rano, rano lubie sobie poleniuchowac), mam juz ochote imprezowac, wczoraj bylysmy naprapremierze nowego filmu DavidaLyncha, szampan, zarlo o pelno gwiazdeczek", dzisiaj wychodzimy na koncert, wrescie po 3 msc zaczynamy znowy sie ukulturalniac fajnymi imprezami:-) jak sie dziecko urodzi to bedzie znowu kilka msc non stop siedzenia w domu,malo imprezowo bedzie , oj malo

Anja popieram!!!! Ja za tydzień ruszam na moje panieńskie:-) Mój przyszły mąż zdegustowany , bo przecież jak ja mogę w ciąży po zadymionych klubach - ale przecież nie chodzę co dzień, sama nie palę i w moim otoczeniu też nikt nie pali, więc jak mama od czasu do czasu gdzieś wyskoczy - to dzidzi nie zaszkodzi:-)

reklama
czesc!
ja tez bym chciala poimprezowac ale na razie jestem wykluczona z wszelkiego zycia towarzyskiego. ale ranek mi sie pieknie zaczal-moj tata dzwonil z polski ze we wrzesniu mnie odwiedza-to naprwade cudowna wiadomosc bo nie widzialam rodzicow 3 lata. ja sie do polski na razie nie wybieram bo nie ma po co a moj maz jest zbyt zajety i tez mu tam nie spieszno-takze rodzice stwierdzili ze oni przyleca do ameryki skoro ameryka nie chce do polski. ja poczekam az sie dzidzia urodzi i wtedy bede miala powod do odwiedzin w kraju-z duma bede sie mogla pochawlic dorobkiem mlodych rodzicow hihih

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry