reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Pumi - to super! Musi być strasznie ciężko żyć z dala od rodziny, a odwiedziny rodziców właśnie teraz kiedy jesteś w ciąży - to w ogóle bajka:-)

reklama
sama prosilam rodzicow zeby przylecieli nie na pocztaku ciazy tylko jak bede zdolna gdziekolwiek z nimi wyjsc i pojechac do pensylwani pokazac im nasz dom bo teraz z 3 powodow by to bylo niemozliwe:
zyganko i zle samopoczucie
zakaz dalekiego podrozowania a do pensylwani mamy od 2 do 3 godzin drogi
upaly i wilgotnosc 100% co uniemozliwia jakiekolwiek wyjscia z domu
we wrzesniu podoga zaczyna przypominac polskie lato-jest cieplo i przyjemnie i nie tropikalnie a ja bede po najgorszych atrakcjach ciazowych takze bede mogla biegac po manhatanie i zwiedzac z nimi miasto- czyz to nie cudownie???!!!!!

Pumi to super wiadomość, na pewno Ty jak i Twoi rodzice nie mogą się doczekać tego spotkania...
Masz rację, że lepiej we wrześniu się spotkać kiedy wszystko sie unormuje, i Dzidzia nie będzie Ci sie dawać tak w kość..
A co zrobisz z teściową jak też bedzie chciałą we wrześniu zajrzeć??

mnie do stanow tez nigdy nie ciagnelo ale moj maz jest obywatelem ameryki wiec postanowilam sie tu przeprowadzic bo on w polsce raczej by nie chcial mieszkac.

Ostatnia edycja:
MoMi: ja też bym pozwiedzała cały glob, ale na razie to tylko w marzeniach jest. :P Jak na razie, w najbliższym czasie (parę lat) mam zamiar osiedlić się z rodziną w Japonii, zobaczymy, co z tego wyjdzie. :)) A potem się będzie podróżować ile wlezie. ;P

reklama
A stad ten zapal do Japonskiego, wszystko jasne!, ja sie troche namieszkalam to tu to tam, zwiedzilam tez troche swiata, ale napewno nie zaprzestane podrozowac bo bede miala dziecko - moi rodzice targali mnie po swiecie i bylo super i zamierzam tak samo:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry