reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Donia gratuluje Mówią ze pomyłka z chłopcem mniej prawdopodobna niz z dziewczynką:-) To co zmienic niespodzianke na chłopca? Będziesz pierwsza:tak:

czesc śpiochy ale wam dobrze śpijcie póki możecie szkoda że nie można się wyspac na zapas U nas znowu pobutka o 7 ale już sie przyzwyczaiłam A w sumie nie mam innego wyjścia

chciałam zauwazyc że pare dziewczyn nie jest wpisanych na liste Prosze posprawdzac i się upomniec na PW:-)

Rano zawsze pustki, wlasnie to tak jest na zapas ani sienie wyspisz ani nie najesz:no:
Praez ta pogode nic mi sie nie chce wichury, deszcz,zimno, masakra!

AOla, dzieki za zmiane terminu, ;-) to taka abstrakcja dla mnie, wydaje mi, ze to wszysko mi sie sni, ze to nie mozliwe, ze jakis sen, za 6msc bede miala dziecko przy sobie, moje dziecko:-)

czesc Dziewczyny
pogoda rzeczywiscie fatalna, te wiatry sa strszne.... glowa boli ....
ja mam jutro ostatni egzamin wiec cos czytam, ale szczerze ledwo cos z tego wiem...
milego dnia

reklama
Zostało nam pół roku teraz to juz bardzo szybko zleci 3 miesiace zleciało jak z bicza trzasł ale ja juz nie moge sie doczekac tylko jakos nie wyobrazam sobie myc siusiaka :-)hihi u mnie w rodzinie wiekszosc szparek jest.
Dziekuje dziewczynki za gratulacje mam nadzieje ze sie sprawdzi i bedzie parka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry