Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
czesc śpiochy ale wam dobrze śpijcie póki możecie szkoda że nie można się wyspac na zapas U nas znowu pobutka o 7 ale już sie przyzwyczaiłam A w sumie nie mam innego wyjścia
chciałam zauwazyc że pare dziewczyn nie jest wpisanych na liste Prosze posprawdzac i się upomniec na PW:-)
AOla, dzieki za zmiane terminu, ;-) to taka abstrakcja dla mnie, wydaje mi, ze to wszysko mi sie sni, ze to nie mozliwe, ze jakis sen, za 6msc bede miala dziecko przy sobie, moje dziecko:-)
czesc Dziewczyny
pogoda rzeczywiscie fatalna, te wiatry sa strszne.... glowa boli ....
ja mam jutro ostatni egzamin wiec cos czytam, ale szczerze ledwo cos z tego wiem...
milego dnia
Zostało nam pół roku teraz to juz bardzo szybko zleci 3 miesiace zleciało jak z bicza trzasł ale ja juz nie moge sie doczekac tylko jakos nie wyobrazam sobie myc siusiaka :-)hihi u mnie w rodzinie wiekszosc szparek jest.
Dziekuje dziewczynki za gratulacje mam nadzieje ze sie sprawdzi i bedzie parka