reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
aaaaaa. dopiero doczytałam, chodzi o zostawianie mnie w ciąży samej a mąż na pogaduchy sobie chadza? to nie! Mój chłop mnie na krok nie odstępuję i musze przyznać, że między innymi z tego powodu chcę już urodzić, bo trochę się czuję ograniczana :D

reklama
Ja zgadzam sie z frodo znam taki przypadek kiedy to tzw przyjaciołka domu zastapiła zone dlatego nie dopusciłabym zeby moj maz spotykał sie sam na sam z jakas baba .
Z kumplami prosze bardzo niech idzie na piwko tego nie zabraniam ja tez lubie czasem sama wyjsc bez niego

To w takim razie może jestem zbyt ufna, ale Paula przyjaźni sie z nami już od wielu lat, była z nami zawsze kiedy tego potrzebowaliśmy, więc nie mam podstaw do tego by małżonek nie spotykał się z nią jak chcę.

witam wszystkich, zwłaszcza nową Kqadraturkę:-)
fatalnie sie wczoraj wieczorem czułam, jakieś skurcze chyba w dole brzucha, gazy szalone, latałam do kibla co chwilę bo miałam wrażenie że na gazie się nie skończy, normalnie czasami nie mogłam się ruszyć - tak mnie zginało:szok:
Ale dziś lepiej. Nie wiem, może mi coś zaszkodziło? pasztet? już głupia jestem:baffled:

Mój Mążuś nie ma na szczęście żadnych koleżanek, bo się do mnie sprowadził do Bydg i na szczęście w pracy ma tylko kolegów. Nie wiem czy nie byłabym zazdrosna, gdyby mi na takie "pogaduchy" wychodził:no:. Z drugiej strony - nie można facetów przyziązywać do siebie na ścisk, na piwo z kolegą czasem wychodzi, ale rzadko:dry:

Pandorax ja miałam z tymi bólami to samo. Juz sie obudziałam i musze wam powiedzieć, ze mi nie przechodzi ten ból w podrzuszu.:baffled:
Tylko, ze prawda jest taka, ze tylko mnie boli ale nic mi nie leci ponad programowo, macica mi si nie napina.
Matka dzisiaj zrobiła śledziki w oleju z cebulą. Ble mam dosc na jakis czas rybek, wiec bedziedz dla mężusia.

Albi, pomyślałam, że te bóle są spowodowane czymś innym, w ogóle mi do głowy nie przyszło, że poród bliżej. Nawet potem się śmiałam, że jak już przyjdą kiedyś te porodowe, to też sobie coś wymyślę i jakoś uzasadnię, bo nie uwierzę. Teraz ABSOLUTNIE nie mogę się jeszcze rozdwoić - do obrony 9 dni!
Qadratura, zupełnie nie jestem w temacie - ostatnio nie mam czasu na kino, obiecuję sobie, że nadrobimy to po obronie albo po świętach.:confused:

Witam nowe dziewczyny.
Ja mam do d...humor, zrobilam pranie i teraz prasuje:crazy:w nocy nie spie bo ciagle mnie cos boli a najgorzj sie wkurzam ,ze chodze i jecze po domu a Luki spi jak zabity wiec sie wkurzam ze on spi a ja nie i moge sob zaczac rodzic i pojchac do szpitala a on i tak bdzie spal:angry::angry::angry::angry::angry::angry:ozna po nim walcem jezdzic, moge obok wyc z bolu i niewygody a ON SPI!!!! rano sie zapyta jak sie spalo? grrr
zostalo 5 tygodni juz nie mam na nic sily, bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,

reklama
Pandorax ale to nie znaczy, ze urodzisz juz dzisiaj albo jutro ;-). Takie bóle zaczynają sie jakies 2 - 4 tyg. przed tymi prawdziwymi i łatwo je pomylić z zatruciem pokarmowym.
W szkole rodzenia połozna nam mowiła, ze jak sie ma juz skurcze porodowe to mozna miec rozwolnienie i wymiotować. Duza częśc kobitek tak ma i taka jedna myslała, ze to zatrucie i przyjechała do szpitala z 7 cm rozwarciem :rofl2:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry