reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Joasiu nie dziwie sie,ze jest ci smutno!Ja w prawdzie nie mam problemu z wypuszczeniem mezusia na piwko czy impreze....Ale on sie nie spotyka z samotnymi kobietami tylko z naszymi cudownymi przyjaciolmi!Zreszta ja mam do niego niezachwiane zaufanie!A teraz to wiem,ze mu juz do glowy taka propozycja nie przyjdzie.Wiadomo,ze siedzimy w domku i koniec.Jak ktos chce nas odwiedzic-nie ma problemu!No chyba ze sie zle czuje...Ale Ty zal sie ile dusza zapragnie!W koncu zawsze zrobi sie troszke lzej...

Od czasu do czasu spanie cala rodzina w jednym lozku to frajda dla wszystkich!Tez mamy lozeczko obok naszego lozka.To z wygody.Nie bede musiala noca wedrowac a jednoczesnie ustalimy granice gdzie jest czyje miejsce do spania :tak: Czyli my mamy swoje lozeczko a mala swoje :-)

Myszorka ja tez juz mam spakowana torbe do szpitala bo w kazdej chwili moge sie rozdwoic!Ale widze,ze ty bedziesz pierwsza bo u mnie czopu ani sladu i w dodatku nie mialam jak dotad ani jednego bolesnego skurczu przepowiadajacego! :szok: :baffled: :no: To dopiero dziwna sprawa...A mi mowia,ze mam czekac az beda regularne co 5 minut.Jak beda co 10-15 to mam wejsc na pol godziny pod prysznic i zobaczyc czy nie przejdzie!Przeciez jak mnie tak z nienacka skurcze co 10-15 minut dopadna to ja na bank spanikuje!I mam pol godziny pod prysznicem siedziec?!No dobra...Twardym trza byc :baffled:

reklama
Oj Joasia, mój mąż też ma taką samotną. Czasem pisze na GG jak jej źle, ze ma doła ble ble ble, wiesz ile razy namawiała, Marka na PIWO. JA sie zawsze zgadzam na wyjscie - no ja bym miała sie nie zgodzić;-):confused:. Tylko, ze potem dodaje "ale wiesz ja w ciazy jestem, źle sie czuje, a co gdybym tak ja ciebie zostawiła i poszła na piwo z samotnym kolega i takie tam pierdzielenie. Zawsze mu sie odechciewa jak ma sie takich rzeczy nasłuchać:-D:-D:-D:-D

Albiniec - ja nic nie mówię poza smutną miną gdy wychodzi. Jemu to wyjście sprawia przyjemność. Mam do niego zaufanie, wiem, że poza piwem, pogadaniem nic na pewno się złego nie zdarzy. A jak bym zaczęła mówić to by został ale byłaby kłótnia a conajmniej milczenie do końca weekendu. Ja nienawidzę być w stanie kłótni, szczególnie teraz w ciąży. Płaczę wtedy. Okropne są takie samotne panny bez skrupułów. Cudzy mąż, żona w koncówce ciąży, co tam. Nie szanują i siebie i innych.

A jeżeli spotyka się z naszymi znajomymi, czy swoimi kolegami to oczywiście nie mam nic przeciwko, a przez większość ciąży zawoziłam go i przywoziłam dla jego wygody. Szkoda, że on tego nie docenia i nie odpuści sobie tych spotkan, które sprawiaja mi przykrość.

Joanno ja tez jak najbardziej mam zaufanie do męża, zreszta wiadomo, że jak sie chce zdradzić to nawet jak ze śmiaciami wyjdzie to, to zrobi.
Tylko kurcze ja w ciąży, siedze w domu, bo nie za bardzo sama moge wychodzić, ze względu na to, ze od poczatku mam ciaże zagrożoną, wiec musze dmuchac huchac, to dlaczego ma iść do jakies nieszczęsnicy, niech sobie koleżanka innego pana prosi a nie zajętego. Oczywiście jak ma ochotę isc z kolegami to pewnie, kiedy tylko chce.:tak:

Hej dziewczyny :)
Mimo tego, że już tak późno, pozwolę sobie przyłączyć się do was.
Mam na imię Krysia i po dwóch poronieniach w końcu 5.01.2008r zostanę, prawomocną i prawdziwą mamusią. Nie mogę się już doczekać.
Antosia jest wyczekiwanym i ukochanym maluszkiem, nie tylko przeze mnie, ale również przez całą moją rodzinę.
Boję się tylko porodu, ale wizja trzymania malutkiej w moich ramionach przyćmiewa ten strach :)

Witamy cie Kawadraciku kulasty ;-). 5 stycznia?? czyli tak jak ja wg USG:tak:. Kochana każna z nas ma strachajło przed porodem. Ja szczerze jeszcze nie czuje nic ale boje sie, ze im bedzie bliżej porodu albo jak sie zacznie to zaczne panikować:baffled:. Czyli tak czy tak ale sie boje;-).

Albiniec :)
pewnie każda z nas ma jakieś obawy, ale jak już wcześniej napisałam, wizja trzymania w ramionach swojego maluszka przyćmiewa ten strach. Z reguły byłam silną kobietą i ból jako tako znosiłam, ale tutaj mamy zupełnie nowe doświadczenie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry