szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Joasiu nie dziwie sie,ze jest ci smutno!Ja w prawdzie nie mam problemu z wypuszczeniem mezusia na piwko czy impreze....Ale on sie nie spotyka z samotnymi kobietami tylko z naszymi cudownymi przyjaciolmi!Zreszta ja mam do niego niezachwiane zaufanie!A teraz to wiem,ze mu juz do glowy taka propozycja nie przyjdzie.Wiadomo,ze siedzimy w domku i koniec.Jak ktos chce nas odwiedzic-nie ma problemu!No chyba ze sie zle czuje...Ale Ty zal sie ile dusza zapragnie!W koncu zawsze zrobi sie troszke lzej...
Od czasu do czasu spanie cala rodzina w jednym lozku to frajda dla wszystkich!Tez mamy lozeczko obok naszego lozka.To z wygody.Nie bede musiala noca wedrowac a jednoczesnie ustalimy granice gdzie jest czyje miejsce do spania
Czyli my mamy swoje lozeczko a mala swoje :-)
Myszorka ja tez juz mam spakowana torbe do szpitala bo w kazdej chwili moge sie rozdwoic!Ale widze,ze ty bedziesz pierwsza bo u mnie czopu ani sladu i w dodatku nie mialam jak dotad ani jednego bolesnego skurczu przepowiadajacego!
To dopiero dziwna sprawa...A mi mowia,ze mam czekac az beda regularne co 5 minut.Jak beda co 10-15 to mam wejsc na pol godziny pod prysznic i zobaczyc czy nie przejdzie!Przeciez jak mnie tak z nienacka skurcze co 10-15 minut dopadna to ja na bank spanikuje!I mam pol godziny pod prysznicem siedziec?!No dobra...Twardym trza byc 
Od czasu do czasu spanie cala rodzina w jednym lozku to frajda dla wszystkich!Tez mamy lozeczko obok naszego lozka.To z wygody.Nie bede musiala noca wedrowac a jednoczesnie ustalimy granice gdzie jest czyje miejsce do spania
Czyli my mamy swoje lozeczko a mala swoje :-)Myszorka ja tez juz mam spakowana torbe do szpitala bo w kazdej chwili moge sie rozdwoic!Ale widze,ze ty bedziesz pierwsza bo u mnie czopu ani sladu i w dodatku nie mialam jak dotad ani jednego bolesnego skurczu przepowiadajacego!
To dopiero dziwna sprawa...A mi mowia,ze mam czekac az beda regularne co 5 minut.Jak beda co 10-15 to mam wejsc na pol godziny pod prysznic i zobaczyc czy nie przejdzie!Przeciez jak mnie tak z nienacka skurcze co 10-15 minut dopadna to ja na bank spanikuje!I mam pol godziny pod prysznicem siedziec?!No dobra...Twardym trza byc 
. Tylko, ze potem dodaje "ale wiesz ja w ciazy jestem, źle sie czuje, a co gdybym tak ja ciebie zostawiła i poszła na piwo z samotnym kolega i takie tam pierdzielenie. Zawsze mu sie odechciewa jak ma sie takich rzeczy nasłuchać