reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja sobie troszkę pospałam...............czuje sie o wille lepiej :-)
Sylka baw się dobrze:tak:A ja na ból gardłam mam Septolete, lekarz zezwolil, czytałam ulotkę i nie zawiera nic co by mogło zaszkodzić dzidzi, same naturalne składniki, jest ich zresztą tylko 4, 5
My też do znajomych na imprezkę na 18;-)

reklama
Albiniec, chodziło mi o to, że jak lekarz wystawi mi skierowanie na cc, to pewnie do swojego szpitala, czyli na Solec ;-) Nieprecyzyjnie sie wyraziłam :sorry2: Domyślam się, że Ty masz innego lekarza prowadzącego niż ja?

Ja juz wszelkiego rodzaju imprezy odpuszczam.Wstaje rano,pokrece sie,posprzatam czy poprasuje i tak smigam az mi calkiem sil zabraknie.Wowczas padam i juz nie wstaje.

Dzisiaj mi sie ewidentnie rozchodza kosci.Taki piekielny bol czuje w lewej pachwinie,ze wyje...Czyli przygotowan ciag dalszy :tak: Jeszcze rodzinka przyjechala wczoraj i domagali sie zebym sie nimi zajela!No nie....ostatni raz byli na mojej komunii!Piecset tysiecy razy ich zapraszalam w miedzyczasie.Mogli wpasc w ogole na sale porodowa i domagac sie zebym im obiad zrobila...:wściekła/y: Dobrze,ze mezus swietnie gotuje to im szykuje obiad.Ja dzisiaj caly dzien zajeta.Ciagle sprzatam,piore,prasuje....no i mnie zmoglo w koncu.I teraz bede lezec.Rodzinke wygnalam po sniadaniu na spacer.Powiedzialam gdzie maja isc,co zobaczyc i czym sie zajac :-)

Tez sobie nie wyobrazam spania w osobnych pokojach!Nawet pod osobnymi koldrami.Potwornie nie lubie spac sama jak mezusia nie ma.A w ciazy jak wiem,ze bede sama w nocy to potrafie z tego powodu pol dnia przeryczec :-D Przynajmniej w nocy zasypiam w miare latwo zmeczona ciaglym szlochaniem :-D Ale widzialam jak moj chrzesniak byl przyzwyczajony do spania z mama.Spali z mezem osobno w zasadzie az do momentu wyprowadzki meza :confused: Tylko ze on w ogole dzikus ten jej maz.Zadnej pomocy z jego strony,czulosci,bliskosci czy chociaz szacunku...Nic nie robil w domu i tylko mial o wszystko pretensje.No i jak ja sie zwiazalam z moim mezusiem i kochana K zobaczyla,ze to naprawde nie musi tak wygladac dala mu jeszcze ze sto szans az kazala mu sie spakowac!Zuch dziewczyna!

Mnie prowadzi Karinia Papikian ale ona na Solcu pracuje do 18 grudnia a potem MSWiA.
Natomiast ja mam ciagle wskazania do cc, nawet po tym jak moje dzidzia sie ułożyła poprawnie. Moje znajome (jedne z przyczyn medycznych inne z wygody), które miały cc, przekazywały sobie namiary na dr Wacława Śmiertki, żeby im on robił cesarke. W sumie u 4 babek widziałem jakie zrobił nacięcie. Słuchajcie, jakby ktoś szpielczką przejechał, tak pieknie i idealnie robi cesarke, ze głowa mała.
Każda mi mowiła, ze jak była u jakiegoś lekarza to każdy ale to każdy wiedział, ze to Śmiertka tak tnie. Jedna będą w Austri musiała isc do ginekologa i tam jak lekarka widziała ten szef to sie pytała kto i gdzie jej tak pieknie zrobili cc. Jak mowiła, ze w PL to wiecie co lekarka na to " to tylko dr Śmiertka tak mogł zrobić":szok: Anka mowiła, ze mało z fotela nie spadła.

My też nie mamy oddzielnych kolder, jeszcze czego.A łóżeczko będzie stało w naszej sypialni i nie zamierzam pozwalać dziecku z nami spa, bop potem się przyzwyczai i będzie problem.Po to ma swoje łóżeczko żeby w nim spać.:tak:
A rady dotyczące,że lepiej jak dziecko śpi z mamusia.........niech ktoś sobie wsadzi w d.......
Koleżanka tak córkę nauczyła, ma ona już 7 lat i śpi z mamą:szok:, a jak w nocy się obudzi i nie ma mamy to płacze.Mamusia chodzi na sex do tatusia a potem wraca do łóżka dziecka...................:no:i gdzie tu bliskość.Chyba tu jet tylko spełnianie obowiązku:baffled:Żadna mi przyjemność

cześc dziewczynki

wpadam żeby Wam powiedzieć że moje ROZDWOJENIE juz blisko nawet myslałam ze to JUZ dzisiejszej nocy!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok:
ale spakowana jestem
dyspozycje wydane
we wtorek kolejna wizyta jak dotrzymam
czytam o objawach przepowiadająch poród pomimo ze jest to mój drugi jestem zielona a jeszcze mówią ze z drugim idzie szybciej i łatwiej wiec podwójnie sie boję!!!!!
od wczoraj zauważyłam dziwnie galaretkowatą wydzielinę dosć obfitą czop niby ma być z krwią ale to chyba to !!!! w kazdym razie coś zaczyna sie dziać !!!!

wrzucam kilka fotek mojej kołyski dla naszej córeczki sama wszytsko wykombinowałam:tak::-);-) składanie kompletowanie ale efekt jest zadowalający mamusie
Obraz 002.jpg

Obraz 003.jpg

Obraz 004.jpg

Obraz 005.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry