reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ewus ale to tylko ślad czyli rownie dobrze jakis błąd sie mogł wkrasc. To sie po prostu powtarza badanie ale tak jest, ze w ciaży slad jest dopuszczany. Wypij duzo wody i sie połóż.
Moja koleżanka miała 60 ml białka i glukoze juz nie pamieta. Całe szczescie była w 39 tc, wiec zabarali ja do szpitala i wywoływali porod. Bo miała własnie zatrucie ciażowe.

reklama
aaaa, to ok. Dzięki Albi

ja dziś leżałam, a raczej spałam 2 godz. Źle się czułam , ale trochę mi przeszło. Strasznie mi się brzuszek napina :baffled: I tak już mam od kilku dni, mam wrażenie że z przemęczenia. Dziś robiłam krokiety więc pewnie dlatego bo długo stałam przy kuchni. A jutro jeszcze gołąbki muszę.
I krocze mnie całe boli :baffled: W nocy się z łóżka zwlec nie mogę do kibelka albo jak sie zasiedzę.
Mały kopie jak szalony, moje żebra nie dają już rady. Mam wrażenie jakby mu za ciasno było :tak:

A to mój Aniołek wczoraj na jasełkach w przedszkolu

Załączniki

• 22.JPG
    22.JPG
    78,4 KB · Wyświetleń: 60
  • 11.JPG
    11.JPG
    96,4 KB · Wyświetleń: 61
Baba w szpitalu powiedziala ze jak nie mam nudnosci, wymiotow, zawrotow glowy i podwojnego widzenia ( a nie mam ) to jest to najzwyczajniejsze puchniecie pod wplywem zatrzymania wody i zwiekszonego ciezaru. Jak ktores z wymienionych mnie dopadna to mam sie zglosic.
W czwartek mam wizyte w szpitalu i bede miec badana glukoze i pobierana krew.

generalnie czuje sie troche zignorowana przez te babe w szpitalu. Nie jestem panikara i nie chce sobie nic wkrecac ale postanowilam isc na spacer do apteki- moze maja tam cisnienimierz - wiec zmierze sobie cisnienie
na szczescie badanie moczu jest co wizyte

ja slyszalam ze jesli mocno puchna nogi i dodatkowo dretwieja to moze byc problem zyl i moze sie robic jakis zator;/wiem brzmi strasznie dlatego lepiej sie udac do lekarza!!!
Ciesze sie Pumi ze to"zwykle puchniecie "nog chociaz pewnie nieprzyjemne ja mam to samo a w dodatku zawsze mam spuchnieta prawa noge bo po skreceniu mam zwyrodnienie stawow i puchnie mi podwojnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ewciu co z tymi naszymi facetami w brzuszku moj Kobus tez bawi sie wiekszosc czasu nie wiem czy mu ciasno czy ma az tak fascynujace zajecie:confused::-)
Ale to uczucie na szczescue to sama radosc i przynajmniej wiem ze jest wszytsko oki:-):-) bo jak sie za dlugo nie rusza i spi sobie w najlepsze to zaczynam sie martwic pomimo ze dziecko ma prawo sie mniej ruszac w tym okresie ciazy bo nie ma tyle miejsca:sorry2::-D

Ale jestem tez troche przerazona i czula na ruch mojego malenstwa bo ponoc niektore mamy byly tak czujne ze wiedzialy ze cos sie dzieje zlego i jak sie okazalo u lekarza malenstwo albo sie mocno zaplatalo pepowona i te ruchy byly zbyt gwaltowne boje sie i staram sie byc czujna mimo wszytsko:shocked2::baffled:

Jesli chodzi o winiki ze ma sie sladowe ilosci cukru w moczu to nie jest ponoc tragedia ale trzeba to mimo wszytsko wiac pod uwage:blink:wiec uszy do gory dziewczeta!!!!! podrawiamy z dzidzia!!!!!:-):-)

reklama
Babie nie dogodzisz chocbys nie wiem jak sie staral!Caly czas sie smialam i marudzilam,ze sie za dobrze czuje...To teraz mam...Wyraznych skurczow w prawdzie BRAK za to brzuch mnie potwornie boli i krzyz.Czuje sie jakbym miala zdechnac.I mam jeszcze takie szalone pomysly w glowie jak wykorzystac to i jeszcze troche popracowac! :-D Ale nie mam na to sily...

Do góry