reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ewus ale to tylko ślad czyli rownie dobrze jakis błąd sie mogł wkrasc. To sie po prostu powtarza badanie ale tak jest, ze w ciaży slad jest dopuszczany. Wypij duzo wody i sie połóż.
Moja koleżanka miała 60 ml białka i glukoze juz nie pamieta. Całe szczescie była w 39 tc, wiec zabarali ja do szpitala i wywoływali porod. Bo miała własnie zatrucie ciażowe.

reklama
aaaa, to ok. Dzięki Albi

ja dziś leżałam, a raczej spałam 2 godz. Źle się czułam , ale trochę mi przeszło. Strasznie mi się brzuszek napina :baffled: I tak już mam od kilku dni, mam wrażenie że z przemęczenia. Dziś robiłam krokiety więc pewnie dlatego bo długo stałam przy kuchni. A jutro jeszcze gołąbki muszę.
I krocze mnie całe boli :baffled: W nocy się z łóżka zwlec nie mogę do kibelka albo jak sie zasiedzę.
Mały kopie jak szalony, moje żebra nie dają już rady. Mam wrażenie jakby mu za ciasno było :tak:

A to mój Aniołek wczoraj na jasełkach w przedszkolu

Załączniki

• 22.JPG
    22.JPG
    78,4 KB · Wyświetleń: 64
  • 11.JPG
    11.JPG
    96,4 KB · Wyświetleń: 65
Baba w szpitalu powiedziala ze jak nie mam nudnosci, wymiotow, zawrotow glowy i podwojnego widzenia ( a nie mam ) to jest to najzwyczajniejsze puchniecie pod wplywem zatrzymania wody i zwiekszonego ciezaru. Jak ktores z wymienionych mnie dopadna to mam sie zglosic.
W czwartek mam wizyte w szpitalu i bede miec badana glukoze i pobierana krew.

generalnie czuje sie troche zignorowana przez te babe w szpitalu. Nie jestem panikara i nie chce sobie nic wkrecac ale postanowilam isc na spacer do apteki- moze maja tam cisnienimierz - wiec zmierze sobie cisnienie
na szczescie badanie moczu jest co wizyte

ja slyszalam ze jesli mocno puchna nogi i dodatkowo dretwieja to moze byc problem zyl i moze sie robic jakis zator;/wiem brzmi strasznie dlatego lepiej sie udac do lekarza!!!
Ciesze sie Pumi ze to"zwykle puchniecie "nog chociaz pewnie nieprzyjemne ja mam to samo a w dodatku zawsze mam spuchnieta prawa noge bo po skreceniu mam zwyrodnienie stawow i puchnie mi podwojnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ewciu co z tymi naszymi facetami w brzuszku moj Kobus tez bawi sie wiekszosc czasu nie wiem czy mu ciasno czy ma az tak fascynujace zajecie:confused::-)
Ale to uczucie na szczescue to sama radosc i przynajmniej wiem ze jest wszytsko oki:-):-) bo jak sie za dlugo nie rusza i spi sobie w najlepsze to zaczynam sie martwic pomimo ze dziecko ma prawo sie mniej ruszac w tym okresie ciazy bo nie ma tyle miejsca:sorry2::-D

Ale jestem tez troche przerazona i czula na ruch mojego malenstwa bo ponoc niektore mamy byly tak czujne ze wiedzialy ze cos sie dzieje zlego i jak sie okazalo u lekarza malenstwo albo sie mocno zaplatalo pepowona i te ruchy byly zbyt gwaltowne boje sie i staram sie byc czujna mimo wszytsko:shocked2::baffled:

Jesli chodzi o winiki ze ma sie sladowe ilosci cukru w moczu to nie jest ponoc tragedia ale trzeba to mimo wszytsko wiac pod uwage:blink:wiec uszy do gory dziewczeta!!!!! podrawiamy z dzidzia!!!!!:-):-)

reklama
Babie nie dogodzisz chocbys nie wiem jak sie staral!Caly czas sie smialam i marudzilam,ze sie za dobrze czuje...To teraz mam...Wyraznych skurczow w prawdzie BRAK za to brzuch mnie potwornie boli i krzyz.Czuje sie jakbym miala zdechnac.I mam jeszcze takie szalone pomysly w glowie jak wykorzystac to i jeszcze troche popracowac! :-D Ale nie mam na to sily...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry