Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
z tym ksztaltem glowy to roznie, kleszcze mogapowodowac trwale znikszatcenie, po naturalnym glowka jest okragla a ojaej kuzynki synek po cc mial jak zarowka strasznie smieszna, ale teraz jest ok.wiec tu chyba nie a reguly
przede wszystkim może cie na zawsze sparaliżować, o czym pisała Anja, bo to przecież kręgosłup, jeśli ktoś spieprzy sprawę
a dla mnie to za duże ryzyko zwłaszcza, ze mój próg bólu jest dosyć duży, a przekonam sie niedługo
trochę mnie poboli i potem pewnie przestaje.
a jedna koleżanka do tej pory( urodziła 5 lat temu ) cierpi na niewyobrażalną migrenę i nic na to poradzić nie można bo to skutek zzo. system nerwowy zachował sie inaczej niż zwykle,
no i oczywiście zaraz po porodzie i w połogu jedna miałą takie bóle kręgosłupa, normalnie wysztywniało ją jak przy padaczce tylko brak torsji i nie mogła się ruszać. przypuszczam , że również nastąpiła nietolerancja ze strony układu nerwowego. oczywiście nie wszystkim to sie przydarza
Sylka- no tak ale to sa indywidualne przypadki...
Ja np znam dziewczyne ktorej podczas porodu naczynka popekaly i tak jej zostalo do teraz wiec chyba nie ma co szukac dziury w calym bo problemy zdarzaj sie wszedzie
to mi się przypomniało, jak koleżanka mnie odwiedziła z jej nowo narodzonym synkiem, bo aż wstyd sie przyznać nie miałam czasu (jak boga kocham) jej odwiedzić. i jak zdjęła mu czapeczkę to wykrzyknęłam, ze bardzo mały podobny do męża a najbardziej kształt czaszki.
fakt, ze jej mąż ma bardzo dziwny i charakterystyczny kształt głowy.
a potem jak poszła, to mnie mąż opieprzył, jak ja jej mogłam coś takiego powiedzieć.
ale jak się zastanowiłam to może sie nie obraziła, w końcu sama sobie męża znalazła i widziała jaka ma głowę, to może i jest zakochana w główce dziecka, no nie?
nie chciałąm nikomu przykrości sparwić ale jak zwykle mój mąż to taki mój wyrzut sumienia czasami dobrze, ze mnie stopuje, a czasami wpędza mnie w czarna rozpacz
no to właśnie napisała, ze to nie przydarza się wszystkim, a moje niepokoje też są subiektywne.
mnie drażni fakt, ze mogą mi zrobić cc, ale dla zdrowia dziecka mogą mi zrobić wszystko
decyzja należy do ciebie