reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Asia kochana jestes Zobacz załącznik 63301.
Sylwia, nie przenika przez łożysko, bo nie idzie do krwioobiegu tylko działa na centralny osr nerwowy. Podaje sie go przy rozwarciu 3- 4 cm, tak jak napisała Kama i w zależnosci od postepu porodu co 1,5 co 2 i co 3h.

Albi- w przyszlym tyg w weekend sie zgadamy co do tych notatetk. Teraz moj mezulo dostal wytyczne i przywiezie co trzeba- mam nadzieje:tak:

"nie wiem, nie znam się , jestem zarobiony";-)
nie upieram się bo to nie ja wymyśliłam, tylko wyczytałam,:tak:
zresztą ten problem mnie nie dotyczy więc nie będę się spierać.

ja chcę rodzić naturalnie, jeśli tylko to będzie możliwe i mieć świadomy poród, przynajmniej ten pierwszy , żeby wiedzieć jak to było

a czy bierzecie do szpitala suszarkę do włosów, bo mi teściowa mówiła, ze nie będę miała siły sie ruszyć:szok: a co dopiero suszyć sobie włosy

Sylka- ja biore suszare do wlosow...Ale nie tylko ze wzgledu na wlosy...:-)
podobno jak dzidzus jest niespokojny to mozna wlaczyc i sie uspookaja bo slyszy dzwieki podobne jak w łonie mamy:-DAle to naprawde dziala. Widzialalm jak moja psiapsiola tak robila

A...bo Ty jeszcze wozka nie masz....
ten wozek, ktory ja kupilam przede wszystkim przemowil do mnie cena i blizniaczym podobienstwem do MUtsy

o tych dźwiękach to słyszałam, bo nawet mój szwagier włączał w kuchni pochłaniacz, żeby dziecko uśpić:tak::tak::tak:

no właśnie wózka nie mam i teraz to juz się nad mutsy zastanawiam a ile ty dałaś?

reklama
Do góry