reklama
G
goscinnie
Gość
Asia kochana jestes Zobacz załącznik 63301.
Sylwia, nie przenika przez łożysko, bo nie idzie do krwioobiegu tylko działa na centralny osr nerwowy. Podaje sie go przy rozwarciu 3- 4 cm, tak jak napisała Kama i w zależnosci od postepu porodu co 1,5 co 2 i co 3h.
Sylwia, nie przenika przez łożysko, bo nie idzie do krwioobiegu tylko działa na centralny osr nerwowy. Podaje sie go przy rozwarciu 3- 4 cm, tak jak napisała Kama i w zależnosci od postepu porodu co 1,5 co 2 i co 3h.
sylka_k
mama styczniowa 2008
"nie wiem, nie znam się , jestem zarobiony";-)
nie upieram się bo to nie ja wymyśliłam, tylko wyczytałam,
zresztą ten problem mnie nie dotyczy więc nie będę się spierać.
ja chcę rodzić naturalnie, jeśli tylko to będzie możliwe i mieć świadomy poród, przynajmniej ten pierwszy , żeby wiedzieć jak to było
a czy bierzecie do szpitala suszarkę do włosów, bo mi teściowa mówiła, ze nie będę miała siły sie ruszyć
a co dopiero suszyć sobie włosy
nie upieram się bo to nie ja wymyśliłam, tylko wyczytałam,

zresztą ten problem mnie nie dotyczy więc nie będę się spierać.
ja chcę rodzić naturalnie, jeśli tylko to będzie możliwe i mieć świadomy poród, przynajmniej ten pierwszy , żeby wiedzieć jak to było
a czy bierzecie do szpitala suszarkę do włosów, bo mi teściowa mówiła, ze nie będę miała siły sie ruszyć
a co dopiero suszyć sobie włosysylka_k
mama styczniowa 2008
Asia to ty chyba kupiłaś ten wózek niby mutsy co z fabryki mutsy wychodzi
Sylka- ja biore suszare do wlosow...Ale nie tylko ze wzgledu na wlosy...:-)
podobno jak dzidzus jest niespokojny to mozna wlaczyc i sie uspookaja bo slyszy dzwieki podobne jak w łonie mamy
Ale to naprawde dziala. Widzialalm jak moja psiapsiola tak robila
podobno jak dzidzus jest niespokojny to mozna wlaczyc i sie uspookaja bo slyszy dzwieki podobne jak w łonie mamy
Ale to naprawde dziala. Widzialalm jak moja psiapsiola tak robilasylka_k
mama styczniowa 2008
o tych dźwiękach to słyszałam, bo nawet mój szwagier włączał w kuchni pochłaniacz, żeby dziecko uśpić

no właśnie wózka nie mam i teraz to juz się nad mutsy zastanawiam a ile ty dałaś?

no właśnie wózka nie mam i teraz to juz się nad mutsy zastanawiam a ile ty dałaś?
reklama
sylka_k
mama styczniowa 2008
muszę coś dobrać pod fotelik MC
a mutsy za pomocą adapterów łączy się z MC
tylko, ze sa zajebiście drogie
a mutsy za pomocą adapterów łączy się z MC

tylko, ze sa zajebiście drogie