G
goscinnie
Gość
Dziewczyny noworodki często po porodzie naturalnym maja stożkowate głowy, które sie formują po kilku tygodniach. Jeżeli chodzi o kleszcze to moja siostra jest "kleszczowa" i kilka moich koleżanek mają dzieci wydobywane kleszczami i nic git, wszystko gra.
Znieczulenie zewnątrzoponowe nie da rady spierniczyc bo przebijają czesc miedzy kregami tzw oponke, baaaardzo rzadko sie zdarza, ze mogą przebic oponke co również w zadkich przypadkach, powoduje ból głowy. Spokojnie nie ma co sie nerwowac ;-).
Wróciłam własnie od znajomej, poszłam poc shcodach do niej na 9 pietro. Potem znowu po schodach u mnie na SM i sie nawet nie zasapałam.
Jedynie cholerny wiatr mi cycki przewiał i mnie teraz sutki tak bolą ze wyc mi sie chce.
Wiecie, zastanawiam sie jak długo jest ważne RMUA.
Znieczulenie zewnątrzoponowe nie da rady spierniczyc bo przebijają czesc miedzy kregami tzw oponke, baaaardzo rzadko sie zdarza, ze mogą przebic oponke co również w zadkich przypadkach, powoduje ból głowy. Spokojnie nie ma co sie nerwowac ;-).
Wróciłam własnie od znajomej, poszłam poc shcodach do niej na 9 pietro. Potem znowu po schodach u mnie na SM i sie nawet nie zasapałam.
Jedynie cholerny wiatr mi cycki przewiał i mnie teraz sutki tak bolą ze wyc mi sie chce.Wiecie, zastanawiam sie jak długo jest ważne RMUA.