Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wiesz Sylka my pomimo tego ze jestesmy na szarym koncu listy to i tak musimy liczyc sie z tym ze wczesniej sie rozpakujemy...
Wlasnie zdalam soebie sprawe z tego, że to juz kurna 6 stycznia nastal
Właśnie , a ja wciąż przeciwna jestem zakupowi laptopa.
może to i dobry pomysł, przynajmniej dla mnie , ale czy dla mężula..............
hm........... chyba by się zagrał na śmierć hihihihihi
to ty juz w łóziu, a ja jeszcze muszę pościelać, bo mi mężulo nie zdążył:-(
ale wyprysznicowałam sie jak nigdy hihih
ma pytanko czy kobiet w ciąży jakoś bardziej się pocą, bo ja to juz wytrzymać nie mogę, chyba, ze podniosło mi się ciśnienie i mi tak ciepło?
Ej no poce sie jak prosiak...
Czasem az mi sie wydaje ze latem w upaly bylam bardziej swieza;-)
A teraz leze w lozeczku ale sie jeszcze nie umylam, perspektywa mycia glowy mnie przeraza;-)Ale ciii- brudasem to ja nie jestem tylko musze sie zaraz zmobilizowac
no widzisz ale u ciebie pokazuje suwaczek 25 dni i u mnie
to może mój zwariował?
tak jak u Albi
nie jeszcze nic nie czuję .
ale mnie przestraszyły dziewczyny wnioskiem, ze te cichociemne to szybciej rodzą, a ja będę zaciskać nogi do końca stycznia bo 40 tydzień to mi wypada od 4 lutego dopiero
jedynie jaka różnice poczułam, to od kilku dni jak nacisnę sobie pierś to wycieka mi coś przeźroczystego, dalej nie nas\ciskam , bo może by mleczko poleciało
a tak to nic poza tym
A ja sie pograzylam, kupilam mezowi pod choinke gre Wiedzmina i teraz naparza w nia godzinami:-(
no i teraz nic nie moge powiedziec bo przeciez dostal ja ode mnie
Baby sa glupie czasem