reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Sylka no moj suwaczek to se dziala jak chce
A z tym cyckiem to nie naciskaj, ta dziwna ciecz wyleci sama
mi juz leci jak szalona, w stanik musze wkladac wkladki:-(

reklama
Hahhahaah- ja nienawidze myc glowy....maz mi czasem delikatnie mowi, że wlosy mi pachna pomidorowka:-DFujj wiem ale myje co 2-3 dni bo mam geste i dlugie i nie mam sily sterczec 2 godzin przed lustrem

wiedziałam, ze dobra z ciebie kobieta.:tak::tak:

ja taka chyba nie jestem.
mężulo mnie prosi o ram a ja konsekwentnie odmawiam, bo jak mu kupiłam kartę graficzną jaka sobie wybrał na imieniny to też gra w co popadnie, ale krąg ma zawężony z powodu ramu:tak:
ale wiem, że sama bym w herosów 5 pograła, tylko mój komp juz tego nie przemieli

ale jeszcze z jednego powodu nie kupuje tego ramu, bo na wiosnę mąż się bierze za poddasze, co miał juz część zrobić w tym roku ale przez kartę graficzna nie zrobił dlatego jak bedzie poddasze to dostanie ram:-p

zresztą jest dorosłym człowiekiem i może sobie kupić co chce tak naprawdę, ale sam chyba sobie z tego zdaje sprawę, ze wirtualny świat pochlania go bez reszty

mnie też ale ja mam teraz inne sprawy na głowie, ale nie powiem zdarzało mi sie nie spać dobę, żeby wygrać bitwę:zawstydzona/y::-D:tak:

Haaahahahhahaha- nie spac dobe bo wygrac bitwe. :-D:-D
Ja nie mam nic przeciwko graniu- zreszta wiedzialam co za czlowiek z tego mojego meza zanim go poslubilam....Niech sie chlopina cieszy.....
A widze, że Ty i Twoj maz to macie takie same zaintersowania....Wiec dwa komy sa niezbedne....:-DJessuuu a ramy, pamieci i te inne innowacje to dla mnie czarna magia:tak:
OOo widze ze Anja tez nie spi;-)

to nie jest śmieszne, koszmary i się śniły, że idzie do mnie koleś z wojskiem 100 razy mocniejszym ode mnie:-(:-(:baffled:

a jak grasz w jedną kampanie miesiąc to ci tak ciśnienie skacze jakby to na żywo było, powaga:sorry2::tak::tak::tak::tak:

zobaczymy jak będzie po porodzie , to moze rzeczywiście przydał by mi się laptop hihih

bo co prawda jeszcze porządnego stołu w jadalni nie mamy ale cały dom naszpikowany najnowocześniejszym sprzętem :-D:-D:-D
trochę lipa nie?

Sylka brzuch mi sie bardzo obnizyl i to podobno pierwszy zwiastun nadchodzacego porodu
A Ty tez juz zaobsrowalals u siebie brzusia ciut nizej?
Gdzies wyczytalam w tych pseudomadrych czasopismach ze po obnizeniu zostaja nam 2-3 tygodnie

reklama
właśnie u mnie jeszcze wysoko:tak:
teściowa zawyrokowała, ze jeszcze miesiąc pochodzę,:tak:
a ja traktuję to jak dobra wróżbę, bo bym dłużej posiedziała w lato z synkiem w domu:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry