reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Sylka- chusteczki to sobie na poczatek kup bezzapachowe, bez dodatku lawendy i tych innych cudow. Zobaczysz czy maly nie ma alergii i wtedy mu zapodasz pachnidla
Anja- tak do Biedronki albo Do Lidla zeby taniej bylo:-D:-D:-D:-D

reklama
wcale nie negatywnie, ale jakos byloby mi milo gdzyby przygotowal jaks kolacyje przy swiecach, kwatki etc, ale co ja tam mowie, za duzo amerykanskich filmow sie naogladalam:-pa mam tu czeski film!

HAHAHHA :-D:-DAnja ja nawet nie wspominam juz o kwiatkach, moge je sobie poogladac ale w doniczce.
Tam za duzo romansow sie naogladalysmy i harlekinow naczytalysmy.....

Anja ja to ci powiem, że jak facetowi nie powiesz to on sam się nie domyśli, nie ma na co czekać :tak::tak:

taki gatunek, trudno

Paulinmek co u ciebie i Thomaska?

kurcze wiecie co..ide spac
musze rano wstac bo mam kolęndę- nie wiem czy dam rade bo nie znam tego klechy...Musze go przyjac w mieszkaniu tesciow.o czym ja bede z nim gadac:confused:
Rano trzeba ogarnac tylko chalupe bo nie bylo komu posprztac przez kilka dni
Dobranoc laseczki i milej nocki Wam zycze- z bardzo milymi snami bo widze ze na mezow nie mamy co liczyc

Asia nie maarudz, teraz nie sezon na kwatki:-(, gdzie ci chlop kwiatki w styczniu ma znalesc? u nas choinka jeszcze stoi, to prawie jak kwiatek co nie?:nerd:

reklama
Do góry