Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sylka- chusteczki to sobie na poczatek kup bezzapachowe, bez dodatku lawendy i tych innych cudow. Zobaczysz czy maly nie ma alergii i wtedy mu zapodasz pachnidla Anja- tak do Biedronki albo Do Lidla zeby taniej bylo
wcale nie negatywnie, ale jakos byloby mi milo gdzyby przygotowal jaks kolacyje przy swiecach, kwatki etc, ale co ja tam mowie, za duzo amerykanskich filmow sie naogladalama mam tu czeski film!
HAHAHHA Anja ja nawet nie wspominam juz o kwiatkach, moge je sobie poogladac ale w doniczce.
Tam za duzo romansow sie naogladalysmy i harlekinow naczytalysmy.....
kurcze wiecie co..ide spac
musze rano wstac bo mam kolęndę- nie wiem czy dam rade bo nie znam tego klechy...Musze go przyjac w mieszkaniu tesciow.o czym ja bede z nim gadac
Rano trzeba ogarnac tylko chalupe bo nie bylo komu posprztac przez kilka dni
Dobranoc laseczki i milej nocki Wam zycze- z bardzo milymi snami bo widze ze na mezow nie mamy co liczyc
Asia nie maarudz, teraz nie sezon na kwatki:-(, gdzie ci chlop kwiatki w styczniu ma znalesc? u nas choinka jeszcze stoi, to prawie jak kwiatek co nie?