reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Taaa Anja wlasnie- kupil mi ostatnio choinke, masz racje wystarczy na pol roku bo choinka to duza jest:-D:-D:-D:-D
A widze ze Paulinek z naimi jest
A do koperty wloze dwie dychy- nawet na flaszke mu nie starczy:tak:

Uuuuuu:-( chyba wszystkie jeszcze śpicie. Ja coś dziś spać nie mogę. Chyba dlatego że jutro już idę do szpitala:tak:Obmyślam całą noc czy wszystko jest gotowe, co jeszcze powinnam zrobić w domu, co spakować jeszcze i w ogóle jak to będzie. Bo przecież jak wrócę tu po kilku dniach to nasze życie będzie diametralnie zmienione.
Julcia wczoraj powiedziała do babci:
Wiesz Babciu, jak mama urodzi dzidziusia to będą w domu bliźniaki, bo ja też jestem jeszcze malutka :)

Ja tez spać nie mogę, juz od 3 nocy z jednego na drugi bok sie przewracam- męczę sie strasznie.
Niestety brzuch jeszcze mi sie nie obniżył wiec jeszcze z 2 tyg sobie poczekam na małego ehh

ewa, ja też pół nocy nie spalam myśląc czy na pewno wszystko jest już gotowe... jutro ostatnia wizyta u ginekologa, jeśli się okaże że mała znowu sporo przytyła to pogadam z lekarką o cc, albo chociaż żeby powiedziała czy jeśli poród będzie się opóźniał to czy mam się zgłosić do szpitala... już chcę na porodówkę, 17.stycznia mam pierwszy egzamin na uczelni i do tego czasu już muszę być z powrotem sprawna!!

Ja oczywiście zasnełam po 4 rano. Nie mogłam zasnać bo ciagle sie zamartwiałam o to, ze mam ksiazeczke ważną do 12 stycznia i RMUA tylkod o października bo listopada jeszcze nie wygenerowali. Ciągle myśle o tym czy sie wyrobie z podbiciem. Niby głupie ale.................

reklama
Albi, ja muszę jutro załatwić sobie praktyki studenckie bo we wtorek trzeba oddać podpisane dokumenty odnośnie praktyk i też teraz żyję w stresie, bo jak zacznę dziś rodzić to nie załatwię tego i będę mieć problemy na uczelni... a wcześniej nie dalam rady tego załatwić bo nie było pani dyrektor placówki w której zamierzam robić praktyki i nie miał kto mi podpisać dokumentów...

Do góry