reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

nie no na pewno cisnienie skacze....
:-DJa jak czytam harlekina to tez mi skacze cisnienie;-)
Sylka zartowalalm z tym drugim laptopem...nie jest na pewno potrzebny...
moj MAZ gdyby nie przytachal z pracy to nie pozwolilabym mu grac...kurde bylaby walka....

reklama
nie wydziwiaj Anja , byłaś przecież na koncercie,:tak::tak: żeby się odchamić, mówiąc potocznie hhihihihihi
a ja zrobiłam wczoraj awanturę mojemu, ze też mógłby mnie gdzieś zabrać:dry:

dopiero co sie wyprysznicowałam i juz się upociłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anja- to romantyczki z nas ze ho ho:-D
Zamiast korzystac z wolnosci i urzadzic romantik iwning to my w necie urzedujemy:-D
A ja musze zaraz zlozyc mezowi zyczenia bo ma imieniny;-)
Albo nie- zrobie to rano z prezentem bo jeszcze pomysli ze jestrm nadgorliwa
Dziewczyny a czujecie czasem takie chlupotanie w brzuchu?Wczesniej przed ciaza tego nie mailam:confused:

ale mnie rozbawiłaś:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D, stanęła mi przed oczami walka psów albo kogutów hihihihih

jakie chusteczki kupiłyście, bo ja dostałam 2 op. gratisów pampersa ale lawendowych i się zastanawiam czy nie dokupić zwykłych na wypadek alergii, co wy na to?

No wlasnie Anja Ty to jakos jeszcze ten wieczor po ludzku spedzilas
Sylka- sama wykapana, przyszykowana na przyjecie meza
ja u boku meza ale zero z niego pozytku
a Ty chociaz cos robilas....
ja jak mojemu ostanio powiedzialalm zeby mnie gdzies zabral to powiedzial- dobrze jutro pojedziemy na zakupy;-)

spoko, ale moj facet i romantyzm poszli w dwie inne manki:cool2:
a wyjscie bylo moja pomyslunka inaczej bym ogladal gale sportu:confused:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Anja ale ty masz poczucie, hihihihihi
coś negatywnie jesteś nastawiona hihihihihi

Asia mój jakby nawet był to by było to samo co u ciebie hihihihi, czyli nic:dry:

już dzwonił ze 4 ze razy i się pytał, czy już leżę hihihi
a ja tak leżę hihihihih

Anja może i ja coś zorganizuje , bo normalnie idzie zwariować w tym domu

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mój maż też uważa , ze byłam na zakupach :-):dry:

reklama
Wszystkie niemowlaki maja nieco kosmiczny ksztalt glowki te z cc tez, tylko nieco mniej.
Mnie tutaj tlumaczono ze proznociag i kleszcze maja tylko pomoc w nakierowaniu glowki do kanalu rodnego. ale na neonatologii lezal niemowlak 4200 z dosc kakretna rana na glowce po proznociagu. Wygladalo to dosc nieciekawie.

Do góry