reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Ewa ja tez trzymam kciuki!!! wszystko bedzie dobrze!
Moj Krzysio wlasnie wyruszyl w droge do Polski,obym wytrzymala do piatku!!!!

Albi ja też mam badania z połowy grudnia i mój gin powiedział, że już nie muszę robić kolejnych bieżących, mam tylko wszytskie kserokopie mieć przy sobie...i karte ciąży of cours :)

Ja już mam dość tych bezsennych nocy...męczy mnie to pomaleńku...

Agnie...a gdzie ty ananasowy dżem znalazłaś??...ja od miesiąca buszuje po sklepach za nim bo mi taki smak przyszedł...i nigdzie go kurcze znaleźć nie mogłam:-p uwielbiałam ten z Łowicza:sorry2:

Czesc dziwczyny!Witam goraco po dluzszej nieobecnosci.Gratuluję mamom-MOMI,HELENCE,MAJOPIE i zycze duuuzo szczescia i zdrowia.Cos wiecej Wam napisze jak zmajde chwile.Dopiero wczoraj popoludniu wrocilysmy do domu i mam co robic...Zuzia miala zapalenie ucha i musialysmy polezec w szpitalu na antybiotyku.Ale juz zdrowa.

Jakie to jest cudowne dziecko!Placze raz dziennie-w porywach do 2...Aniolek doslownie!Oplaca sie trzymac diete-naprawde dziewczyny!Na poczatku w prawdzie prawie nic nie mozna jesc.Ale dziecko sie nie meczy.I ja tez ;-) A teraz ide wziac dluugi,kojacy prysznic i doprowadzic skore do stanu wzglednej uzywalnosci.

Znajde chwile to napisze jak bylo.Straszna masakra w tych szpitalach.Normalnie dziewczyny leza na korytarzach po porodzie(tez lezalam przez kilka godzin)!Wczoraj jak mnie wypisywali to w szpitalu bylo 70 noworodkow!!!Na oddziale noworodkowym jest miejsce na 35...Ciekawe gdzie reszta?

Szczypawko, super, że wróciłyście do domu całe i zdrowe :) A taki aniołek to prawdziwy skarb...
Co jadasz, że mała taka spokojniutka? :-)

Witam!
Jadę za minutkę do szpitala. Wpadłam się pożegnać !
A wiecie co najlepsza jazda to jest z tym, że dziś rano zaczął mi schodzić czop :szok: Brrr.... A dopiero co się wykąpałam :baffled: Więc planowo dziś czy nie to i tak bym wkrótce pojechała pewnie :-D
Pozdrawiam Was cieplutko i Wasze maluszki. Pa ! Jak do Was wrócę to już z synkiem :-D:-D:-D

reklama
Szczypawko- super, że jestes....:-)Zagladaj do nas czesciej, w miare mozliwosci oczywiscie i pisz nam jak Twojej dzidzi;-)
Anja- u mnie w szpitalu tez cewnikuja przy zzo ale tylko na czas porodu
Ja tez mam dzis za zoba nieprzesapna noc. Tez wole dni. W nocy lapie mnie zawsze jakas chandra i jak juz nie moge spac to wyje jak bobr
A dzis jeszcze nad ranem zlapal mnie bardzo bolesny skurcz. Wystraszylam sie bo jestem sama do wieczora:baffled:

Do góry