reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ja tez nie moge sie jakos skupic, ale to pewnie dlatego ze jutro mam wizyte u ginia. Mam nadzieje ze mi powie ze wzystko ok i czy to synu czy corcia?
Tez czasami oranizuje wizyty w Krakowie, ale mam staly zestaw: Wawel, Wieliczka, Oswiecim i mniejsze typu rynek, sukiennice itp.

reklama
MoMi-zabierz ich do wieliczki-po 3 gdzinach chodzenia po kopalni odniechce im sie dalszego zwiedzania.przy okazji zagladnij do moich rodzicow i powiedz im hello ode mnie bo wlasnie w wieliczce mieszkaja. ale mi przykro-ja tak daleko od domu a wy macie moje rodzinne strony na wyciagniecie dloni. czemu znalazlam sobie meza z ameryki???:sad:

Ja na nast USG ide w sobote, to juz 3cie od poczatku ciazy, ma zobaczyc czy wszystko OK z NT, NB i its,poprzednio byl to 11.2tc wiec nie mogl zobaczyc dokladnie:-)moze sie tez zobaczy plec, fajnie by bylo, ale co ma byc to juz jest, wybrac sobie nie mozna i dobrze!!!
Moj lekarz jest b.fajny ale..., spytal sie, co zrobie jak wyjdzie "problem" na USG genetycznym, nie jest wiec przychylnie nastawiony na PAAP-A testy czy amniopunkcje. dalo sie wyczuc,ze jest przeciw aborcji nawet w przypadkach niedorozwoju plodu:no:

eeee-pewnie wszystko bedzie ok-a on sie chcial tylko tak zapytac zeby zobaczyc reakcje.tak mi sie wydaje:happy2:
moja szwgierka miala tu w usa w 20 tc genetyczne robione bo jest po 30 i wyszlo ze jest oki-a tydzien pozniej w piatek- miala pierwsze usg( bo tu robia dopiero okolo 20 tc ) i wyszla jakas plamka na sercu i az jej wspolczuje tego weekendu. dzis tj w poniedzialek juz jest z powrotem w szpitalu bo ma wizyte powtorna u genetyka i beda sprawdzac co to jest. az sie dziwie ze wczesnij tego nie zauwazyl?
ale byc moze to nic strasznego-i tego jej zycze!

O qurcze,palmka mowisz?hmmmm
A wlasnie moja siostra o maly wlos nie zostala aresztowana na lotnisku w LA w federalnej sprawie...nie obudzila swojej 2letniej corki(jest bardzo marydna i placzliwa) i nie przypiela jej pasami jak byly turbulencje w samolocie(trzymala ja na rekach) wiec jakac stewardesa powiedziala, ze to przestepstwo federalne i bedzie miala doczynienia z FBI na lotnisku, ha moja pyskata siostro czujac ,ze nic nie wywalczy, pomalowala sobie usta na czerwona i wstawila czola 3ce przysojnych kolegow z FBI...siedziala na lotnisku przez kolejne 3godz!!:szok: Ameryka.Ameryka

hihi-ameryla zeswirowany kraj!!!!
mam nadzieje ze u ciebie bedzie ok-i ze lekarz niepotrzebnie zasial jakies watpliwosci.
ja sie strasznie takimi rzeczami teraz przejmuje-jakas wrazliwa sie zrobilam. wczoraj przeplakalam pol niedzieli bo sobie ubzduralam ze P. nie chce mnie nigdzie na wycieczke zabrac. on juz nie wiedzial jak do mnie mowic zebym sie uspokoila bo wcale nie powiedzial ze bedziemy siedziec w domq. a potem zalowalam ze wyszlam wogole na zewnatrz poniewaz upal osiagal chyba ze 40 stopni-ale dzielnie chodzilam po oceanarium chociaz pot mi kapal z plecow.

chociaz pawiki mi powoli mijaja czuje ze dzis dam znowu czadu- najadlam sie slodkich ciastek i jeszcze zaraz poprawie lodami.ojjj-bede cierpiec nad toaleta

Pumi to ja teraz sie juz nie dziwię czemu Ty tyle czasu spędzasz nad ubikacją :-), jak sie je same słodycze a nic konkretnego to tak później jest
Anja a lekarzem to Ty się nie przejmuj, w koncu nic nie stwierdził tylko zadał pytanie.Głowa do góry i nie martw się na zapas. :*

hihih-to wcale nie tak-ja dzis na sniadanko zjadlam 2 kromki z pasztetem i popilam herbata.a 2 godziny po sniadaniu cos za mna chodzilo nieokreslonego wiec padlo na ciastka.

reklama
Dzięki za miłe powitanie:-)
Zazdroszczę wszystkim, które maja logicznych ginekologów. Ja już była u trzech, ale Ci z NFZu są oczywiście tacy oszczędni, że się nad zwykłym badaniem krwi i moczu zastanawiają i muszę prosić - co i tak nie zawsze odnosi skutek. A prywatny jest drogi:-(
W Krakowie to może warto tak trochę nietypowo, jakieś galerie ludowe z mini-obrazkami? Bo standard to coś z wyrobów ludowych, a najprostsze rzeczy można nabyć pod Sukiennicami....:hmm:
Ja mam problemy z żołądkiem więc i tak muszę się zdrowo odżywiać - więc ekscesy z lodami i ciastkami nie przejdą. Chociaż narazie mnie do słodkiego nie ciągnie - na szczęście.

Mam nadzieję, że suwaczki mi wyjdą.

Do góry