reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

a jak to jest z tymi kombinezonami. Jakiej wielkości najlepiej kupić? Na początku dziecko jeszcze za małe żeby na mróz wystawić a potem już podrośnie i żeby do wiosny pochodziło...
Pytam już mamy doświadczone, coś na pewno wiecie...
Pumi widzisz gondolka nie jest tak bardzo pot6rzebna. Ale jedna moja koleżanka mi mówiła, że dzidzia jej bardzo płakała i musiała kupić gondolkę jedynie do bujania w nocy, ale ty wspomniałaś coś o kołysce.
spryciara ;-)

reklama
tak Sylka-kolezanka chce mi dac na jakis czas (poki dzidzia nie wyrosnie) taka kolyske na kolkach, zebym mogla w kazym miejscu zostawic spiaca dzidzie na oku.
Sylka - a co bys powiedziala jakbym sie przeprowadzila do ciebie? hihihihi uwielbiam takie klimaty jak ty masz za oknem i na dodatek w miescie.
jade kochane na lotnisko. szwagier przeprowadzal ze mna wywiad kiedy dokladnie moi rodzice wracaja do polski-ale sie postanowialm nie denerwowac jego planami na zapas

Witajcie...
Ja dzis znowu walcze w pracy. Nie mam juz motywacji. Cały czas mysle o dzieciaczku rosnacym w moim brzusiu. Czy ma sie dobrze...
Co do wozka to wlasnie na spacery po miescie musi byc wozek terenowy....
Wiec małe kółka odpadają...Ale juz wieksze, masywniejsze wiecej kosztują....

czesc wszystkim asia teraz trzeba myslec tylko o dzieciaczku no i o sobie to najpiekniejszy okres w naszym zyciu sama troche zaluje ze to moje ostatnie dziecko zawsze chcialam miec czworke ale teraz chyba podwiaza mi jajniki bo moja macica nie wytrzyma kolejnej ciazy [mam tylko nadzieje ze ta wytrzyma]Awogule jak sie czujecie bo ja juz pare dni fatalnie nie moge spac i strasznie bola mnie sutki nie moge sie dotknac i chodze bez biustonosza co chyba nie jest dobrym rozwiazaniem

hejka

witam się dzisiaj z mega bólem głowy:wściekła/y:

ja nie wiem ile przytyłam nie mam tutaj wagi a w 14tc schudłam 0,5kg ale teraz sądze ze z 5kg to spokojnie:szok: Chociaż z Piotrusiem prztyłam 20kg i w ciągu roku samo zleciało-karmiłam 13msc (a jadłam jak tylko chciałam) Także teraz się wagąnie przejmuje

o kombinezonie już pisałam Typowo zimowy kupiłabym na 56-62 bo to na góra 2msc Od marca synek chodził w kurtce nie miał polarowego kombinezonika Ale tak jak pisałam kombinezon to ostatni zakup żeby mniej więcej wiedzieć ile dzidzia będzie miała cm i poczekam na przecen zimowych

Ola Ty masz rację z tymi przecenami zimowymi. Moze warto poczekac i wtedy sie wynajdzie cos ciekawego w miare rozsadnej cenie. I to wtedy bedzie mozna kupic 2 w cenie 1. Chociaz z drugiej strony czy ja wytrzymam do zimy?hmmm- nie sadze...
Helenka- mnie cycki swedza strasznie...Juz nie bolą ale jakies takie dziwne sie zrobiły. Pryszcze wychodzą, piegi sie pojawiły... Cos nienormalnego....

witajcie :-)
ja kombinezon kupie na pewno dopiero po porodzie, dlatego że różnie bywa aOLA ja szczerze powiedziawszy bałabym się kupić takiego na 56-62 w kjońcu dziecko szybko rośnie, a zawsze lepiej mieć większe żeby był zapas. Jakby moje dzieciątko urodziło się takie jak ja to taki kombinezon nadawał by się do włożenia tylko 1 raz - na wyjście ze szpitala. Z reszta masz juz jedno dziecko, tak więc jesteś doświadczona i wiesz jakie dzieci rodzisz :-), ja dopiero jestem początkująca :-D

Justice Piotruś miał 49cm i wierz mi nie ma nic gorszego niż za duży kombinezon Dla niego kupiliśmy na 68 i dobry by był dopiero na wakacje:wściekła/y::-D dlatego teraz kupię malusi a ten po Piotrusiu mam odłożony a że jest jasno zielony to będzie pasował w razie potrzeby na dziewczynke i chłopca
Jak Piotrus wychodził ze szpitala to tam gdzie w kombinezonie zaczynały sie nózki to kończył sie Piotruś-koszmar

reklama
cześć dziewczęta,
pumi nie mam nic przeciwko, zapraszam:-):-):-), ale szczerze ja tez się cieszę, że w takiej okolicy mieszkam, nawet mały ogródek mam za domem z marchewką i słonecznikami.
Huraaa przytyłam pól kilo:-):-):-) albo to wczorajszy grill:-(
a co się dzieje z dzidzią, martwię się?:no:

aOla dzięki za info, właśnie ustawiam sobie harmonogram kupowania , bo kupować jeszcze nie mogę;-)
Asia ty sie niczym nie denerwuj, dzidzia jest najważniejsza:wściekła/y:

Do góry