reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dobranoc dziewczynki.
dzieki- ciesze sie ze komoda sie podoba- taka zwykla, prosta bez tych amerykanskich gzymsow i ozdobek.
ja niestety nie dam rady was czytac bo znowu sie pokazaly te migajace gliterowe literki u kamy i mi po 3 sekundach wyskakuje blad. przescigam sie z kompem i jak za 10 razem uda mi sie w 2 i pol sekundy wejsc na odpowiedz to wtedy was doczytuje.

reklama
witam,
po pracy:
ja tez mam dzisiaj kłopot z kompem. Nie wiem co sie dzieje, ale na bb weszłam dopiero za 3 razem a żeby odczytać to męczyłam sie z przekładaniem stron a z pół godzinki.
Pumi wreszcie poukładasz wszystko w domku, porządnisiu:-):-)
ja zamierzam na l4 udać sie od następnej wizyty tzn od września. prace też mam lekką, ale kierownik poszedł mi na rękę żebym, miała lżej i chodzę na 14 do pracy. Za późno wracam jak na mój organizm, co prawda wysypiam się, ale zanim sie zwlokę z łóżka i coś zrobię to już muszę jechać do pracy.
Dlatego rezygnuję.:tak: A wolny czas planuje wykorzystać na meblowanie mieszkanka i zakupy dla dzidzi, bo mężulek wraca do pracy i nie może wiedzieć co ja w danej chwili robię hihihi.
A i jeszcze jedno muszę poodwiedzać wszystkie koleżanki, bo mi wstyd , ze już tak dawno sie nie widziałyśmy.
Ale się dzisiaj wkurzyłam. :wściekła/y:stałam w gigantycznej kolejce w banku, szkoda , ze mama tak mało widoczny brzuszek , bo może wtedy bym powiedziała, ze jestem w ciąży a tak to musiałam czekać.:no::no:

Witajcie Kochane... bardzo Was przepraszam, ze sie nieodzywalam, a;e zepsol ktos kabel na klatce od internetu i od piatku wieczorem do dzis nie mialam netu....
a jak juz mi podlaczyli to tata siadla ja musialam wyjsc, po przeczytaniu z 3 dni- a zajelo mi to godzinke- juz jestem....
dziekuje, ze o mnie pamietalyscie, bardzo to mile....
nawet zalowalam, ze nie mam do ktorejs z Was nr tel, zeby napisac, ze jest ok i czy u Was wporzadku- zboczenie....
Esti23 ładne zdjecie- a gdzie to wogole jest???
Anja78 supcio zakupy, ja tez pokupowlaabym juz ciuszki....
Helena ale masz super corcie... musisz wkleic Ich zdjecia, bo ciekai mnie co to za Mala Kobitka interesuje sie naszym forum.... a mezem sie nie przejmuj... oni juz sa tacy....
Asia S mam nadzieje, ze z Twoim humorkiem juz lepiej.. ja tez mam czasem takie mysli, ale pozniej zaluje, ze tak mysle i ze sie denerwuje... Pumi wozeczek fajny, ale na wadowickie chodniki male kolka is enie nadaja... ja jakos sobie wyobrazam wozek z duzy,mi kolami... ale zobaczymy co wyjdzie przy zakupie.....
My po malu konczymy remont... jutro malowanie pokoiku dzieciecego... wkleje zdjecia jak juz skonczymy...
Agnie pisalas ostatnio, ze znalazlas jakies fajne nakleji na sciane- mam prosbe moglabys mi podac linka?!
jutro ide do lekarza i blagam trzymajcie kciuki... martwie sie, bo od 3 dni mam strszny bol brzucha, mysle, ze cos mi siedzi na jelitach... zalatwiam sie codziennie... ale cos jest nie tak.... wogole mialam strszny sen.... snilo mi sie, ze bylam u gina i robil mi usg- o ktore sama strsznie prosilam- dzidzia na poczatku sie do mnie usmiechala, i okazalo sie, ze ma dwie pary zebow, cos z podniebieniem i duza glowke... normalnie masakra... oj jak ja juz chce stycznia.... chce wiedziec, ze z dzidzia jest wszystko oki.....
nie wiem co mam z tym brzuszkiem, al etak jakbym miala jakies zatrucie i cos jezdzi mi po jelitach- nie wiem czy dzidzia sie rusza czy to cos tam....
jutro wskocze tu jeszcze rano...
Spijcie dobrze Kochane Ciążówy....
Dobranoc....

nie moge zasnac przed jutrzejsza wizyta....
:sorry:
poza tym zlapalam dola i mam juz dosc...
mam nadzieje,ze jak wstane to bedzie zuplenie ineczej niz jak teraz:blink:

Dzidzia- pocieszam cie
xx_pocieszyciel.gif
. kazda z nas sie denerwuje przed wizyta- to chyba nieuniknione. a co do boli to moze sie dziecko rozrasta i uciska cie na cos?
a Asia zrobila zakupy bo nie dam rady doczytac?
ja mam wreszcie upozadkowane i czuc swiezosc z kazdego kata w domku- uwielbiam to

Witajcie dziewczynki. Dzis mam wizyte u gina i od 5 juz nie spie ze strachu. Wczoraj sie strasznie martwilam o moje malenstwo bo nie dawalo zadnego znaku ale dzisiaj jak sie obudzilam to mnie porzadnie skopalo moje malenstwo:-). mam nadzieje ze bedzie wszystko wporzadku i jeszcze przede mna tyle wyczekiwania w kolejce ale postaram sie wyjsc wczesniej zeby byc jedna z pierwszych:tak: Dzidzia trzymam kciuki za ciebie dzisiaj. Pocieszam sie tym ze nie bede dzisiaj sama , bo ty tez masz wizyte. Jestem taka wsiekla na mojego meza bo caly miesiac go prosilam zeby poszedl ze mna dzisiaj na wizyte bo sie pytalam mojej ginki czy moge z mezem przyjsc a on powiedzial ze nie pojdzie bo sie wstydzi tych wszystkich kobiet:wściekła/y::angry: i wymawioa sie przca a wiem ze ma taka mozliwosc zeby wczesniej sobie wyjsc jak jest taka potrzeba. No i ostatnio powiedzialam przy naszych rodzinach ze jak on ze mna nie pojdzie a ja sie dowiem kogobedziemy mieli to i tak nikomu nie powiem tylko dowiedza sie jak urodze:tak: i nagle kazdy chcial ze mna isc nawet tesci powiedzial ze zastapi mojego meza:-D ale ide sama i nikomu nic dzisiaj nie powiem oprocz was:tak::-D:rofl2:

Dizdzia, Mili- dajcie znac jak wyjdziecie od gina. Trzymamy kciuki.
Nie denerwujcie sie za bardzo. Wiem,łatwo mówic...Kazda z nas ma nerwa jak sie tam wybiera
Co do bóli brzucha to ja tez czasem tak mam, bole straszne...A od kilku dni boli mnie jak sikam. Ale pocieszam sie,że 1,5 tyg ide do lekarza...W kazdym razie kolezanka kazała mi pic sok z zurawiny...
Co do zakupów- to wczoraj wybrałam sie do H&M. Wybrałam kilka ciuszków- spiochy, buciki, czapeczke. Przy kasie okazało sie- odmowa banku!!Myślalam,że mnie krew zaleje!!!Przyjechałam do domu i kase mam na koncie- ten bank jest jakis ku...a beznadziejny. Dzis jade z mężem....Potrenuje jego cierpliwość...;-)
Pumi- komoda super. Ja tez chce jasne kolory do pokoju dzidzi. Ale porzadeczke rzeczywiscie zrobiłas....
Sylka- odpoczywaj bierz to L4 i juz!!!A brzusio bedzie w koncu widoczny i na pewno beda Cie traktowali jak ciezarna.

Dziewczynki jak Wy liczycie? Ja teraz jestem 22tc 2d czyli zaczął mi się 23 tc :-), dokładniej 6 miesiąc :-D jak ten czas leci
Jeśli chodzi o L4 to ja sobie juz na nie poszłam i wyobraźcie sobie że po 4 dniach wystawili mi zawiadomienie, zebym wstawiła się w ZUS'ie ;-]... po prostu pieknie.Pewnie nie wierzą, że jestem w ciąży - uwierzą jak mnie zobaczą

Zapomniałam wspomnieć, że się wczoraj załamałam jak weszłąm na wagę 13kg na plusie :-( jak Wy to robicie, że tyjecie maxymalnie 5kg? aż mi się wierzyć nie chce, też tak chcę ;-)

reklama
Justice nie jestes sama ja mam juz 10 kg na plusie a po dzisiejszej wizycie pewnie wiecej wiec sie nie lam ,bo pewnie juz cie przegonilam a poza tym tak bardzo sie tym nie przejmuje bo maz mi wczoraj powiedzial ze jestem piekna w ciazy :zawstydzona/y:i to mnie podnioslo na duchu ty pewnie tez slicznie wygladasz. Zdziwilam sie troche jak tak powiedzial bo wygladam jak wieloryb i jestem cala w rozstepach:baffled::crazy::szok:

Do góry