reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Witam dziewczynki bardzo gorąco!!
Jestem tutaj pierwszy raz. termin mam na 4.01 ale moja ginka powiedziała ze może być jeszcze w grudniu, więć teraz to już sam nie wiem :confused: Cieszę się, że założyłyście takie forum, bo piszecie bardzo ciekawe rzeczy....Można sie wyżalić, podzielić swoim problemem ale też wysłychać innych.......Czy któraś z Was ma termin zbliżony do mojego????

Majopa nas jest tu bardzo duzo taze jak cie cos trapi to sie nie krepuj wal jak w dym, a moje samopoczucie jest rewelacyjne nic mi nie dolega i ogolnie jest super. Poopowiadaj trochye o sobie.:tak:;-)

Witaj Majopa:-).
Coś mi się zdaje,że wszystkie mamusie dorwały się do sobotniego kina telewizyjnego.
Ja przed chwilą skończyłam z mężem oglądać MAMUŚKI-super serial!:tak:

czesc dziewczynki.
mam tu neta!!!:-)
Ale napisałyscie przez te kilka dni.....OHOHO
Jest super, pogode zapowiadali beznadziejna a wcale nie jest tak zle...Wieje wiatr ale to pasi mojemu mezowi...Nie pada i to jest najwazniejsze. Mam nadzieje, że taka pogoda utrzyma sie do konca pobytu...
A teraz...siedze sama w pokoju i....rycze...
Dzis w tarkcie obiadu w restauracji maz zmieszal mnie z blotem...Wyzwal mnie od roznych dziwnych osob...
Ach szkoda gadac...
Trzymajcie sie, ja ide nyny.

reklama
spijcie dobrze dziewczyni i snijcie tylko o samych milych i przyjemnych rzeczach ja tez uciekam lulu bo strasznie boli mnie kregoslup. do juterka:-);-)

Do góry