reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Sylka- supcio
xx_brawa_01.gif

wiesz czemu nie chce moze robic usg co wizyte? bo podobno nie ma badan potwierdzonych ze dziecku nie szkodza fale ultradzwiekowe. i dlatego podobno powinno sie robic nie za czesto. u nas w usa robia dopiero pierwsze w 5 miesiacu. chyba ze wczesniej jest cos nie tak ja powinno to zrobia wczesniej

dzięki dziewczyny.:-)
teraz już czuje sie spokojniejsza, ale chyba jako ostatnia dowiem sie kto mi bryka tak w brzuszku.
lekarz stwierdził 3 kilo na plusie i powiedział, ze bardzo dobrze , ze sie tak nie spasłam jak inne ;-):-) co do niego przychodzą. Bo potrafia juz mieć 10 cm tłuszczu i nie moze zlokalizowac u nich dzidzi, ale jazda.:-):-):-):-)
agnie, no co ty elektrotechnika to bardzo przyjemny przedmiot. Ja pamiętam ze było całkiem przyjemnie, mężczyzna był spoko no i koledzy pomagali;-);-):-):-):-)
Pandorax jak myślę, ze jestem na l4 to od razu mi tak lżej, powaga:-):-)

sylka fajnie ze wszystko wpozatku a zapaleniem sie nie przejmoj bo to w ciazy bardzo czeste bo pod wplywem hormonow zmienia sie ph w pochwiei flora bakteryjna ginie [czy jakos tak]w kazdej ciazy mialam zapalenie dla dzidzi to nie grozne

ugotowalam wielki gar zupy grzybowej z podwojnej porcji podgrzybkow i jest taka wysmienita ze juz druga dokladke biore. musze sie powstrzymac bo grzybki sa ciezko strawne. poza tym gotuje fasolke bo bretonsku taka lekka, nie ostra jak zawsze bywa zebym ja tez mogla skosztowac
xx_obiadek.gif

Helenko uspokoiłaś mnie . to dobrze że to nic groźnego dla dzidzi.
Pumi ty nie szalej tak z tymi kulinariami :wściekła/y::wściekła/y:, bo masz te polipy, pamiętasz?
a zupkę możesz mi podesłać,;-):-):-):-) bo sama na pewno wszystkiego nie opchniesz. uwielbiam zupkę grzybowa.:-D:-D
A u nas deszczyk pada już drugi dzień, jeszcze jutro i idę na grzybki. mam takie zajebiste miejsce , ze grzyby można zbierać czołgając się bo sie nie opłaca wstawać. Rosną jeden przy drugim:-):-):-):-)
a następna wizytę mam 1 października. na pewno będę ostatnia.

chyba ja sie dowiem ostatnia wizyta 26 wrzesnia:-pnaprawde wszystkie juz wiecie :szok: dziewczyny czy ktoras z was ma takie delikatne skurcze macicy tak jakby robi sie twardy brzuch [to chyba te skurcze Braxtona-Higsa]chcialabym wiedziec czy tylko ja to mam

reklama
no agnie jak mus to mus.
ja na szczęście miałam takiego jelonka;-) zapatrzonego we mnie, ze i sprawozdania mogłam sobie darować.:-):-) zresztą wszyscy koledzy byli bardzo uczynni i pomocni, nie to ,ze wyróżniam tylko jednego.
Co oczywiście było kością niezgody pomiędzy mną a jeszcze wtedy narzeczonym
ja teraz chętnie wróciłabym na studia.:sorry2:
oj jak to było fajnie, beztrosko. No trzeba było sie uczyć, ale na laborkach to było nieziemsko. Miałam taka koleżankę co miała stancję na przeciwko uczelni i na laborki zawsze chodziliśmy drinknięci. najczęściej to ja byłam ta przygotowana ale nie zawsze nie myślcie sobie.
Ale o wiele łatwiej na driniaku pisze sie wejściówki i wyjściówki. a jaki chocki klocki wszyscy wyprawiali, żeby ode mnie ściągnąć. o boze kiedyś to sie tak oplułam ze smiechu, ze wstydziłam sie kartkję oddać.:-):-):-)

Do góry