reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Boze, kobietki,:szok: ale drukujecie.
Nie było mnie zaledwie 2, 3 dni a teraz ciężko mi wszystko przeczytać.
Agnie a nie mówiłam, ze to cudowny dzień:-) i pozostają po tym wspaniałe wspomnienia. Jeszcze cudowniej jest jak taki dzień sie przedłuża do tygodnia jak u mnie.A dzidzia taka spokojna była bo czuła, za mama coś ważnego ma do załatwienia.:-D:-D
Asia nie wiem kochanie:zawstydzona/y: co ci odpisać. ja bym sie tak bardzo nie przejmowała ta wyrodną teściową, ale to i tak potem siedzi w człowieku. :no:wiem jedno dasz jej popalić jak sie dzidzia urodzi, bo starsi ludzie są ckliwi, a jak ograniczysz kontakty to potem na kolanach będzie przychodzić:tak::tak:
Dzidzia ja oglądałam mecz bo jestem zagorzałą fanka, ale mężulek mnie strofował, żebym za bardzo nie podskakiwała i nie krzyczała , ale i tak było fajnie.:tak:

zakupiliśmy z mężem darta i robimy zawody . Fajna zabawa mieć taki sprzęt w domu. planowałam zakupić bilarda ale plany sie pokrzyżowały i miejsce potrzebne na pokoik dziecięcy, a dart wiesza sie na ścianie i o wiele mniej kosztuje.:-p
Taki jest efekt, ze znowu zaczęłam nosić okulary bo stwierdziłam, ze słabo widzę i boli mnie każdy mięsień. ale ubaw jest po pachy. Przychodzi szwagier i rywalizacja sie zaczyna.:-):-) najgorsze jest to, ze za często wygrywa:no:

reklama
www.9 fashion.pl
uwielbiam ubrania tej firmy mam juz bluzkę i odlozylam sobie 2 kiecki bo uwielbiam chodzic w spodnicach
wlasnie sie dowiedzialam ze moja przyjsciólka 2 lutego wychodzi za maz
aaaaaaaaaaaa moje dziecko bedzie mialo 3 tygodnie a ja mam byc swiadkiem aaaaaaaaa

No pizdzi dzis strasznie....
Ja sie rozgrzewam sokiem z zurawiny....bo usłyszałam od kolezanki,że jest dobry na poprawe moczu :-DCo by moje wyniki sie polepszyły....

Esti - fajne rzeczy, może coś sobie wybiorę.
Na październikowych mamach znalazłam też linka do sklepu www.hinduska.pl - mają ubrania ciążowe i dla dzieci - warto zajrzeć (są np. koszule do karmienia, majtki jednorazowe itd)

dzisiaj bylam robic sobie badania krwi i moczu tylko ze zapomnialam nasusiac do pojemniczka :baffled: polozna pomyslala chyba ze jestem kretynka ale za tydzien moge jeszcze przyniesc mocz do badania bo biora raz w tyg ostatnio jestem strasznie rozkojazona juz dwa razy zostawilam zakupy w sklepie to podobno normalne w ciazy ja za kazdym razem to mialam ale to straszny wsyd tak stale cos zapominac:zawstydzona/y:

momi ja tez czytam pazdziernikowe i wrzesniowki bo juz chce miec swoja dzidzie a one juz maja lub sa krotko przed porodem juz bym chciala zeby byl grudzien :tak: bylo by blisko

reklama
Do góry