reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

no moze to moje fanaberie??????????????? dajcie mi kopnika w DUPE!!! ale takiego ostrego
Kornelia taka słodziutka i tyle radości z niej mamy teraz bede miała ją razy dwa
tymbardziej ze na tez tylko mówi o siostrze fajnie mieć siostre facet tak nie zrozumie dziewczyny i pokój musiałabym dzielić a tak bedą miały razem a i rzeczy nie muszę kupować
równiez dla mnie najważniejsze jest zeby zdrowe i zeby poród jakoś z górki poszedł ale tak sobie sama w ten łeb nakładam

moze troche chciałam zeby teściowa była wreszcie zadowolona? a i Raf mysle ze chciałby chłopca chociaż mówi ze wszystko mu jedno było tylko ze sam facet bedzie w domu i same baby!!!!! pies suczka i swinka morska też!!!!!

reklama
witam z Polski
cierpię na zupełny brak czasu Od wczoraj próbuje się rozpakować:rofl2:

napiszcie w skrócie co u was bo nie dam rady nadrobić Jak tam po wizytach u lekarza Jakieś dzidziole pokazały co mają między nóżkami?

Dzięki dziewczyny za życzenia powodzenia, ale to nie ja pisałam poprawkę, tylko studenci u mnie:rofl2:. Jak im poszło - zobaczymy jak sprawdzę, ale już wiem że co najmniej dopytki się tam wydarzą.
Film w sobotę widziałam - wzruszyłam się oczywiście. Widziałam coś podobnego kiedyś wcześniej, ale teraz pierwszy raz zobaczyłam w całości i z zainteresowaniem. Trochę mogę sobie to wyobrazić, ale tej kobiecie to poszło raz, dwa - też bym tak chciała.
Na usg idę w środę i to na 3d, bo jak dziś zadzwoniłam na normalne to się okazało, że mogę się zapisać na 9 października. To by był dopiero 25tc, więc chyba za późno na połówkowe. Będę musiała zainwestować 200 stówki. Jestem już bardzo ciekawa płci. Wszystko jedno kim się dzidzia okaże. Kiedyś wróżka, przed ślubem powiedział mi że mój Mążuś będzie mążusiem (już wtedy to planowalismy więc się specjalnie nie zdziwiłam) i będziemy mieli córkę. Nie koniecznie tylko córkę i nie wiadomo w jakiej kolejności.;-)

Też sobie gadacie do brzuszków? wczoraj zaczełam rozmawiac z mała i zaczęła strasznie kopać hihihi może chciała by juz wyjsc ale jeszcze 4 miesiace zotały, Ja sobie śmigam moim nowym "własnym" autkiem, juz nie moge sie doczekac kiedy z marysią bede jeżdzic:)
Czuje sie swietnie w ciąży, coraz mniej sie klucimy z adasiem, ja mniej wymyślam, i nie panikuje, taka ustatkowana mamusia sie zrobiła, poprostu wkoncu do mnie dotarło ze bede miec dziecko, juz nie moge sie go doczekac:)
Kobietki trzymajcie sie bo ide poodpoczywac troszke, mała zaczęła juz kopać bo to jej pora na kopniaki, a ja wtedy lubie położyc sie i pic soczek jak ona mnie kopie. buziole!!!

czesc dziewczynki Asia nie przejmuj sie ze marzylas o dziewczynce wkoncu to taki czas na marzenia i nie musisz czuc sie winna ja tez maze o dziewczync ale to nie znaczy ze nie maze zeby dzieciatko bylo zdrowe ;-) myszorka to samo, czeka nas jeszcze wiecej rozczarowan a to ze dziecko nie chce byc lekarzem czy kims tam ale przecierz chcemy zeby zeby bylo szczesliwe .wszystkie kochamy swoje dzieciatka bez wzgledu na to jakie sa :tak:
filmu w sobote nie widzialam ale juz kiedys ogladalam kilka filmow o rodzeniu dzieci chyba dwa albo trzy lata temu byl serial dok. polski nie pamietam tytulu szpital jakis tam byly tam rozne historie kobiet od poczecia do porodu narratorem byla Krystyna Czubowna Amnie od paru dni dopadl strach przed cesarka co z dziecmi jak cos mi sie stanie? :szok:
Dzisiaj spotkalam znajoma ktora niedawno urodzila 10 wrzesnia trzeciego chlopca najciekawsze jest to ze przyjechala ROWEREM 7 DNI PO PORODZIE po dziecko do przedszkola dziecko mialo 3200 g zapalalam do niej straszna zazdroscia ona juz ma swoje malenstwo a ja
gratulacje dla dziewczynek po egzaminach :-)

dostałam dzisiaj fioła zakupowego CZY JUZ CZAS NA WÓZEK?
albo kombinezon jaki rozmiar 56 . 62 . 68 ????????
KOKO urodziła sie 22,04 wiec było juz bardzo ciepło a tera bedziemy mieli zimowe dzieciątko wiec trzeba zainwestować w koszulki bodziali z długim rękawem pajacyki welurowe.............. ile czego????? macie juz coś ?????

tak mam i to juz sporo, ale dokupie jeszcze biale kaftaniki pod body aby cieplutko bylo a kombinezon tez chyba 62 kupie bo luty, marzec, kwiecien tez zimny bywa.
wozek wypatrzony, fotelik do auta juz wypatrzone

foty zamiescilam pod poznajmy sie

chcialam oglosci ze wszelkie teorie o spladzaniu syna w sam srodek ovulacji, smaki na kwasne i inne zabobony biora w leb!!!!!!! po godzinnym badaniu usg pani doktor nie znalazla siusiaka miedzy nozkami co wskazuje na to ze mamy kolejna dziewczynke na forum!!!! jest zdrowa, i bardzo duuuza ma 30cm i 48 mm i wazy pol kilo.

reklama
a co do kombinezenów
hohohohooooooooo jest ich sporo chyba skusze sie na taki 56 w razie porodu w grudniu a drugi 68? sama nie wiem albo 62 i tylko jeden ?

Do góry