reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Normalnie fruwam ze szczescia- corcia bedzie!!!!!!!! juz mam wizje strojenia w kokardki i koronki hihihihi
Aola- prosze dopisz moja krolewne na liste mam styczniowych

reklama
macie jakąś listę 'wyprawki" dla maluszków zimowych????? ja mam racze tendencje do przesady wiec moze coś razem stworzymy?
dodam jeszcze ze w naszym nowym domczku nie ammy suszarni bede musiała suszyć wszstyko w domciu na suszareczce

Jezu nie mogę sie doczekać naszego mieszkania za dwa tyg, zaczynamy mam nadzieje ze za miesiąc juz skończymy

Myszorka, ja teź bardzo nie chciałabym przesadzić z zakupami. Nie lubię poddawać się konsumpcjonizmowi i ogólnemu pędowi. Wszystko muszę dokładnie zaplanować, sprawdzić. A pomysł tworzenia wspólnie listy niezbędnych zakupów bardzo mi się podoba.:tak:
Poza tym mam podostawać jakiś rzeczy (np. łóżeczko, spacerówka) od znajomych, więc nie będę się rozpędzać.

dzieki wszystkim za gratulki- jestem taka szczesliwa ze nie wiem co ze soba zrobic? - kolejne zakupy na razie traca sens bo mam zakaz od wszystkich bo maja dla mnie pokupowane po 2 torby ciuchow i ciorcia nie zdazy tego wszystkiego ubrac zanim wyrosnie. lekarka miala trudnosci z badaniem bo dziecko jest bardzo ruchliwe- wiercilo sie i przekrecalo. potem mi dali polsuchac serca dziecka i tez byl problem bo mi walila bo brzuszku i zagluszala rytm hihihi- to dziecko, jak juz wspomnialam, nie bedzie sie zaliczalo do najspokojniejszych. Ale sie ciesze- tu jest tyle cudeniek do ubierania dla malych ksiezniczek!!!!!! i wloski bedzie miala dlugie i spineczki bede jej wpinac i..... chyba sie rozmarzylam

wiedzialam Pumi!!!!!!tak bylas pewna swojego synka, pewnie bedzie nr2.
na razie, z czlego serca gratuluje ci muszelki;-);-);-)super hiper, bedzie pewnie slicznie wygladala w tych wszystkich niebieskich ubrankach co juz kupilas:-D

Pumi gratuluje:-):-):-):-)
ja ide jutro

kombinezon kupię 56 tzn upatrzyłam juz w h&m i tam kupię 50 ale oni zaniżaja rozmiarówkę Piotruś w kombinezonie chodził do marca a potem w ciepłej kurteczce
Jesli chodzi o ciuszki to na 62 miałam: 2 body z krótkim 2 z długim 2 pajace 2 kaftaniki i do nich spioszki dresik i spokojnie starczyło Rozmiar 62 miałam na 3msc Potem było już więcej ciuszków

reklama
Pumi- wielkie gratulacje...Ale fajnie, juz chyab wiekszosc z nas wie co bedzie miała. A niektore wkrotce sie dowiedza:-)
Ale duza Ta Twoja córa!!!Pół kilo- no no no...Nakarmiłaś ją tymi wszystkimi cudami, które pichciłaś:-D
Ja tez sie zastanawiam jakie rozmiary ciuszkow kupic na poczatek...czy 58 czy 62...bo na raziee nic nie wskazuje na to,że moje maleńtwo bedzie duze.....

Do góry