reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Czesc dziewczynki bardzo długo mnie nie było mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie mam sporo do nadrobienia u mnie wszysko dobrze tyje i tyje a i u was widze ze tez wszysko ok bardzo sie ciesze

Widzę ,że coś ostatnio słabo idzie wszystkim pisanie na bb, czyżby brak czasu?Ja znowu mam wolne i siedzę w domku, ach jak cudownie się poobijać.
Zamarzyly mi się gołąbki :-p:-pwięc będę miała dzisiaj trochę pracy:-p

Witam w ten piękny słoneczny poranek :p
Dziś nie mam za bardzo nic do załatwienia poza domem, więc pewnie będę okupować forum ;) Tylko niestety z surfowania z łóżka nici, bo mąż zabrał tablet do pracy... :|
Zapisałam się na usg 4d w czwartek za tydzień, będę wtedy w 24 tygodniu, mam nadzieję, że będzie wszystko ładnie widać. :p U nas 4d też kosztuje strasznie, czyli 200 pln... No ale raz można sobie pozwolić ^^
I w ogóle ZACZĘŁAM TYĆ. Od środy do soboty przytyłam ponad 1kg oO Mam nadzieję, że nie będę w tym tempie tyć do końca ciąży ;D

hey donia,masz do nadrobienia tylko jakies 250 stron-milej lektury naszego gledzenia i marudzenia.
dzis na 11 mam dentyste a na 4.40 gina, deszczowo dzisiaj i bardzo ponuro ale mam nadzieje ,ze dobre wiesci od gina.
moj lukaszjest zazdrosny o didzie bo jak to kopie i fika wieczorem ja sie smieje i rozczulam , biedny faet za kazdym razem jak przyklada reke to niunia ma go w nosie i sie nie rusza.
chyba sie wkurza,ze mnie ?"cos" kopie a ja sie ciesze jak glupia

macie racje z wózeczkami na allegro nowy taki jak chce kosztuje 1300 zł + fotelik nie bede sie upierac przy komplecie moge kupić taki za 200 zł czyli 1500 a na allegro mozna kupić juz za 900 zł komplet tej samej firmy takze jest róznica a mam swoje zdanie ze nie zdązy sie zniszczyć wózka przez 6 msc bo tyle mniej wiecej jeździ sie gondolka

co do tycia to ja zastanawiam sie kiedy pęknę wyglądam jak wieloryb skóry juz mi brakuje ............... wcieram w siebie tony kremów zeby nie nabawić sie rozstępów ale mysle ze sie nie unuknie Co do upławów to ja dosłownie dzisiaj sie wystraszyłam normalnie jakbym wytrysku dostała i majtki mokrutkie szklisty lejący śluz naszczeście krwi nie zauwazyłam troche sie ostatnio rozbrykałam sobota niedziela troche intensywnie wczoraj spacerek a popołudniu ogródek czas zbiorów tak sie wystraszyłam panicznie boje sie szpitala ....................... jak oni sobie poradzą, itd.
POSTANOWIŁAM KUPIĆ KOMBINEZON 56 w razie w Grudnia i tak bede musiała kupic 2 a w zadużym jak bedzie wyglądać nasza mała ksieżniczka ??????

wózeczek fajny a waga chyba normalna ja dla córki miałam bebe conforta stelaż wazył 11 kg a gondola ok 6
zależy jak bedziesz go znoscic skąd gdzie bedzie garażował
zalezy mi na stelazu ktory bedzie stał w piwnicy a gondolka w domciu bede mieszkać na 2 pietrze w gondolke włoże maleństwo stelaż na dole i jazda na spacerek no chyba ze mrozy nas nastaną to ...... pójdziemy na spacer hohohoh w marcu:-) no ale po 6 tyg pierwsze szczepienie ;-)

reklama
Do góry