reklama
Madzka- u mnie czasem sie wyswietla strona na bialo a nastepna juz na zolto. takze zaraz powinno powrocic do pierwotnej formy.
Sluchajcie !!!!! kupilam ten drugi wozio na pompowanych kolach. wogole go nie urzywala bo opony nowe- nawet nim na zewnatrz nie wyjechala. dodala duzo akcesoriow do niego. ale jest cholernie wielki i ciezki. Tu po miescie stanowczo za masywny ale do pensylwani idealny na te gorzyste nierownosci.
jutro tj w poniedzialek wkleje zdjecia. I jeszcze zdjecia z parapetowy
Sluchajcie !!!!! kupilam ten drugi wozio na pompowanych kolach. wogole go nie urzywala bo opony nowe- nawet nim na zewnatrz nie wyjechala. dodala duzo akcesoriow do niego. ale jest cholernie wielki i ciezki. Tu po miescie stanowczo za masywny ale do pensylwani idealny na te gorzyste nierownosci.
jutro tj w poniedzialek wkleje zdjecia. I jeszcze zdjecia z parapetowy
madzka
Sierpniowa mama'06 Zadomowiona(y)
hej wpadłam się przywitac bo zaraz wychodze do gincia .
tak sobie mysle wy tylko przytyliście po 5 kg a ja o boże zresztą dziś pewnie ważenie bedzie to się dowiem 5 kg to ja to miałam w ciągu 2 miesiecy na dobrą sprawe
tylko tyle ze ja mam skłonnosci do tycia a teraz jak juz rok nie pale to kapa. ale jestem dobrej myśli dziecko wszystko wyciagnie ze mnie hehe. a jak nie to pomożemy

papa
tak sobie mysle wy tylko przytyliście po 5 kg a ja o boże zresztą dziś pewnie ważenie bedzie to się dowiem 5 kg to ja to miałam w ciągu 2 miesiecy na dobrą sprawe

tylko tyle ze ja mam skłonnosci do tycia a teraz jak juz rok nie pale to kapa. ale jestem dobrej myśli dziecko wszystko wyciagnie ze mnie hehe. a jak nie to pomożemy

papaWitajcie!!!
Dzidzia- GRATULACJE!!!CHłopaki górą!!:-)
Helenka- współczuje Ci takiego teścia- ale uważam że ty i tak jestes twarda,że mu jeszczenie przygrzmociłaś jakimś wałkiem albo nie rozbiłas pustej butelki na tej durnej głowie!!!Kurcze ale ja Cie podziwiam;-)
Madzka- trzymamy kciuki.. odezwij sie zaraz jak wrócisz!!
Pumi- Ty jestes wariatka!!Ale w pozytywnym sensie oczywiście- normalnie oszlałas na punkcie tego dziecka
Ale wiesz...ja tez myslałam o 2 wozkach bo...jeden w e wrocku a drugi u rodzicow na wsi- zeby ten na miasto nie zniszczył sie na wsi no i zeby nie trzeba było co tydzien wozic tego wozka w te i wewte(chyba tak sie pisze;-))
A co do siary na piersiach- to ja mam od poczatku ciązy
Dziwne
Poza tym porobiły mi sie wystające pieprze na brodawkach- i to jeszcze ciemne- mysłąam ze to to kleszcz wlazł mi w stanik:-(
Dzidzia- GRATULACJE!!!CHłopaki górą!!:-)
Helenka- współczuje Ci takiego teścia- ale uważam że ty i tak jestes twarda,że mu jeszczenie przygrzmociłaś jakimś wałkiem albo nie rozbiłas pustej butelki na tej durnej głowie!!!Kurcze ale ja Cie podziwiam;-)
Madzka- trzymamy kciuki.. odezwij sie zaraz jak wrócisz!!
Pumi- Ty jestes wariatka!!Ale w pozytywnym sensie oczywiście- normalnie oszlałas na punkcie tego dziecka
Ale wiesz...ja tez myslałam o 2 wozkach bo...jeden w e wrocku a drugi u rodzicow na wsi- zeby ten na miasto nie zniszczył sie na wsi no i zeby nie trzeba było co tydzien wozic tego wozka w te i wewte(chyba tak sie pisze;-))A co do siary na piersiach- to ja mam od poczatku ciązy
DziwnePoza tym porobiły mi sie wystające pieprze na brodawkach- i to jeszcze ciemne- mysłąam ze to to kleszcz wlazł mi w stanik:-(
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
czesc Dziewczynki.... ja na sekundke.... duzo popisalsycie.... wczoraj bylam w ZOO w Krakowie,ale jestem przezieiona i przeszlam pol i mialam dosc....
teraz odreagowuje.... milego dnia
bede pozniej
teraz odreagowuje.... milego dnia
bede pozniej
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
Anja78 powodzenia.....
ja wczoraj siedzialam i ogladalm mojgo syneczka..... nie wiem, jak bedzie mial na imie, ale narazie podoba mi sie Juelk- i jak nie znajde czegos innego to tak zostanie!!!
buziaki
ja wczoraj siedzialam i ogladalm mojgo syneczka..... nie wiem, jak bedzie mial na imie, ale narazie podoba mi sie Juelk- i jak nie znajde czegos innego to tak zostanie!!!
buziaki
szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Dzien dobry dziewuszki!
Ja ostatnio taka zaganiana jestem,że do komputera w domu to właściwie w ogóle nie siadam!Także nie nadrobiłam narazie nic a nic ale skończyłam zdaje się na 378czy379 a tu juz 4 setka pękła!Ja nie wiem czy będę miała okazję i siły bo tu remont w toku,w pracy urwanie głowy....Dzisiaj wolne bo do lekarza trza iść
Także gratuluję chłopców(widziałam,że się Asia i Dzidzia doczekały) wszystkim chłopięcym mamom....
Gratuluję dziewczynek wszystkim mamom dziewczęcym!
A ja to nie wiem kiedy się dowiem....Ale oby dziewczynka bo mam dla niej takie cudne buciki....ohhh....
Ja ostatnio taka zaganiana jestem,że do komputera w domu to właściwie w ogóle nie siadam!Także nie nadrobiłam narazie nic a nic ale skończyłam zdaje się na 378czy379 a tu juz 4 setka pękła!Ja nie wiem czy będę miała okazję i siły bo tu remont w toku,w pracy urwanie głowy....Dzisiaj wolne bo do lekarza trza iść

Także gratuluję chłopców(widziałam,że się Asia i Dzidzia doczekały) wszystkim chłopięcym mamom....
Gratuluję dziewczynek wszystkim mamom dziewczęcym!
A ja to nie wiem kiedy się dowiem....Ale oby dziewczynka bo mam dla niej takie cudne buciki....ohhh....
szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Ach no i filmy z 3D i 4D są niezastąpione!Naprawdę!Ja jestem absolutnie zachwycona tym USG.miałam robione tylko 4D już 2 razy i niecierpliwie czekam na 3....Już nawet nie chodzi o to żeby się nareszcie dowiedzieć któż tam jest :-) Ale żeby znów zobaczyć mieszkańca!Pozdrawiam Was!I do"przeczytania" bo nie wiem kiedy wpadnę!
reklama
sylka_k
mama styczniowa 2008
Anja i Madzka koniecznie piszcie zaraz po wizycie, a szczególnie zdjatka z 3d, 4d. Tez jestem ciekawa.
Ja już chciałam sie umówić w tym tygodniu bo wy tu wszystkie już byłyście
ale mi mężulo zabronił, bo za tydzień mam wizytę u normalnego gina.
ja nie wiem co sie ze mną dzieje, zawsze moje zdanie było decydujące, chyba w tej ciąży złagodniałam i nie stawiam na swoim za wszelka cenę. trochę sie go słucham
muszę to zmienić hihihi
Pumi dawaj zdjątka :-):-):-)
ja może stawię cudny komplecik z kocykiem i podusią:-):-):-)
szczypawka jak masz zdjęcia z 3d, 4d to tez dawaj:-):-)
Asia co to za pieprze na brodawkach, czy to mija , bo ja tez chyba coś takiego mam, a nigdy nie miałam

Ja już chciałam sie umówić w tym tygodniu bo wy tu wszystkie już byłyście

ale mi mężulo zabronił, bo za tydzień mam wizytę u normalnego gina.
ja nie wiem co sie ze mną dzieje, zawsze moje zdanie było decydujące, chyba w tej ciąży złagodniałam i nie stawiam na swoim za wszelka cenę. trochę sie go słucham

muszę to zmienić hihihiPumi dawaj zdjątka :-):-):-)
ja może stawię cudny komplecik z kocykiem i podusią:-):-):-)
szczypawka jak masz zdjęcia z 3d, 4d to tez dawaj:-):-)
Asia co to za pieprze na brodawkach, czy to mija , bo ja tez chyba coś takiego mam, a nigdy nie miałam