Co nowego?
reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
taaa bikini + stringi na nasze kraglosci hihih
Niania- prawde mowia. upaly nadal nas trzymaja.
spadam- wypelnilam czeki i jade --paaaaa

No co Wy dziewczyny nie wiem jak u Was..ale u mnie upał...w majtach chyba:-D
A tak swoja droga to dobija mnie ta pogoda- blleee, przez nia boli mnie brzuch bo ciagle jem...od kurczaczka zaczynając na krówkach ciągutkach kończąc..hihihi

donia76- dziekuje za przepisy, wogole wsztskim mamuśką dziekuje za pomoc takie rady przetestowane na samym sobie są najlepsze!.
Asia_S- ja dzisiaj leże w łóżku , ale wciagam mnóstwo rzeczy- oprucz cytrynki z miodem itd to zjadłam juz 3 batoniki, i ogladam tv na zmiane z zasypianiem,eh ta pogoda robi nam ciągle jakieś psikusy .
Husty na ramie do noszenia małych są podobno świetne, tylko faktycznie trzeba sie nauczyc tam maleństwo wkładac zeby nam nie wypadło:p
Jak liczycie ruchy dziecka? bo podobno są różne sposoby, ja licze 10 na dobe a Wy?

czesc Kochane, sorki,ze sie nie oddzywam... jestem przeziebiona i nie ma weny pisac, podczytuje, ale sil mi brak.... zazywam jakies homoopatyczne... ale jak sie poloze to mnie rozlozy a tego nie chce...
Momi sliczny brzuszek
odezwe sie pozniej
buzki
aOla ma prosbe, bo zmienil mi sie termin na 10 - jakbys mogla mi zmienic
z gory dziekuje i mozesz wpisac Julian:)

Jak czytam wszystko co napisałyście od wczoraj, to mi przychodzą różne rzeczy do głowy, ale zanim dochodzę do końca to już zapominam:-(

Zakupy macie piękne, ale jak pomyślę o cenach to mi słabiej:szok:. Myślę sobie wtedy, że dopóki człowiek nie wie, na co go nie stać, to sobie radzi i nie potrzebuje więcej. Ja narazie zakupów właściwie nie zaczęłam wcale, bo czekam na to co dostanę. Ale potem mogę się sfrustrować:baffled:.
A na studniówkę się piszę chętnie:cool2:

Ja chętnie zawitam na studniówkę:cool2:. A wody rzeczywiście niewiele trzeba hihihi
byle ciepła:-):-):-)
Momi to kiedy masz wolna chatę :-D:-D:-D
Ja dzisiaj wyprasowałam wszystko co tylko było w domu, padam z nóg.:-p
zadzwoniłam, żeby się zapisać na 4d a tu sie dowiedziałam ze już trzeba na dniach bo potem będzie za późno :szok::szok:jak na 20 tydzień
psychicznie nastawiałam sie za jakieś 2 , 3 tygodnie a tu się sytuacja zmieniła i wizytę mam jutro. Psycha mi siadła i stres nastąpił, bo od razu się poryczałam.
strasznie się denerwuje. mój mąż oczywiście przeciwny, ze na darmo się naświetlam, a co najgorsze, ze naświetlam dzidzię:shocked2::shocked2:
Jooaa moja dzidzia rusza się o wiele częściej ale raczej zapisuję w których godzinach jest najaktywniejsze, a nie ile razy na dobę. Myślę, ze straciłabym rachubę, a na pewno musiałabym nic nie robić tylko liczyć:tak::-):-):-)

reklama
ja liczylam ruchy dziecka- ale jest ich ponad 40 na dzien. Kupilam cos rewelacyjnego-aparat z sluchawkami na baterie do sluchania dziecka w brzuszku. Niesamowite jak sie wierci w srodku i kopie. Nastawilam specjalnie na najglosniejsze i lzy szczescia mi plynely jak slyszalam moje brykajace dziecie.

Do góry