reklama
Paulinek
Styczniowe mamy'08
A ja wracajac do cichow dla dzieci uwazam ze dal chlopcow tez sa swietne rzeczy
. Troche juz kupilam a troche dostalam. A teraz zaczynam odwalac czarna robote - wszystko piore i prasuje. postaram sie niedlugo wkleic jakies zdjecia
dolaczam sie do grona komplementujacych MoMi!!
. Troche juz kupilam a troche dostalam. A teraz zaczynam odwalac czarna robote - wszystko piore i prasuje. postaram sie niedlugo wkleic jakies zdjecia
dolaczam sie do grona komplementujacych MoMi!!
sylka_k
mama styczniowa 2008
Dobra wstawiam zdjątka:
1, 2- 22tc( zdjecia zrobione wczoraj):-)
3,4- ze spaceru w lesie-21 tc
5- oto wiewiórka zżerająca orzechy z mojego drzewa

1, 2- 22tc( zdjecia zrobione wczoraj):-)
3,4- ze spaceru w lesie-21 tc
5- oto wiewiórka zżerająca orzechy z mojego drzewa

sylka_k
mama styczniowa 2008
a i jeszcze zapomniałabym:-):-):-)
moje zdobycze i aniołki,;-):-):-) bo to już niedługo święta. stają troszkę krzywo bo jeszcze ich nie wykrochmaliłam
,
a! i nie zrobiłam jeszcze główek , bo mam za długie paznokcie, jak obetnę to zrobię wszystkie za jednym zamachem hihihihi
moje zdobycze i aniołki,;-):-):-) bo to już niedługo święta. stają troszkę krzywo bo jeszcze ich nie wykrochmaliłam
,a! i nie zrobiłam jeszcze główek , bo mam za długie paznokcie, jak obetnę to zrobię wszystkie za jednym zamachem hihihihi
sylka_k
mama styczniowa 2008
mam pytanie do doświadczonych mam:
rozmiar 68 to u naszych pociech przypadnie już na maj i czerwiec czy jeszcze na chłodniejsze dni. chodzi mi o to czy to już rozmiarówka powyżej 3 miesiąca?
Wiem , ze każde dziecko jest inne ale może jakieś podpowiedzi?
rozmiar 68 to u naszych pociech przypadnie już na maj i czerwiec czy jeszcze na chłodniejsze dni. chodzi mi o to czy to już rozmiarówka powyżej 3 miesiąca?

Wiem , ze każde dziecko jest inne ale może jakieś podpowiedzi?

Czesc dziewczyny..
Przede wszystkim dzieki za troske. Nic nie pisałam wczoraj bo byłam tak przerażona, że nie miałam siły:-(
Dzis rano pojechałam do lekarza. Okzało sie ze szyjka jest bardzo długa, wody płodowe w porzadku....
A lekarka stwierdził,że po prostu jednym sie bardziej napina macica a innym mniej....
Mowiła mi,że moge brac spokojnie nospe ale zapisała mi tez Fenoterol i Difergan bo moge miec telepanie serca i trzesawke rąk .Ale mowila,ze mam to brac jak nospa nie pomoze....
Dziewczyny jaka ja byłam przerazona, nie dosc ze twardy brzuch to jeszcze sama w domu- SZOK!!!Juz powiedziała mezowi,że zadnych wyjazdow!!!NIE MA- siedzi ze mna...
Przede wszystkim dzieki za troske. Nic nie pisałam wczoraj bo byłam tak przerażona, że nie miałam siły:-(
Dzis rano pojechałam do lekarza. Okzało sie ze szyjka jest bardzo długa, wody płodowe w porzadku....
A lekarka stwierdził,że po prostu jednym sie bardziej napina macica a innym mniej....
Mowiła mi,że moge brac spokojnie nospe ale zapisała mi tez Fenoterol i Difergan bo moge miec telepanie serca i trzesawke rąk .Ale mowila,ze mam to brac jak nospa nie pomoze....
Dziewczyny jaka ja byłam przerazona, nie dosc ze twardy brzuch to jeszcze sama w domu- SZOK!!!Juz powiedziała mezowi,że zadnych wyjazdow!!!NIE MA- siedzi ze mna...
Momi- piekne zdjęcia
Sylka- ciuszki kapitalne.
Helenka- ja tez czasem miewam takie bole ale z stego vco wiem to wiekszosc bab w ciazy na to cierpi:-)
Madzka- żłobek żłobkiem, ja Cie rozumiem ale zasatnawiam sie czy nie ma prywatnych złobkow...
Sylka- ciuszki kapitalne.
Helenka- ja tez czasem miewam takie bole ale z stego vco wiem to wiekszosc bab w ciazy na to cierpi:-)
Madzka- żłobek żłobkiem, ja Cie rozumiem ale zasatnawiam sie czy nie ma prywatnych złobkow...
reklama
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
hejka Dziewczynki.... glukoza nie byla taka najgorsza, gorsze to siedzenie w glodzie,dzis bede miala wyniki ok.16 ciekawe...
Helenko ja tez mam takie bole... zazwyczaj jak wstaje to ciagnie mnie w dol... a jak chce mi sie sikac to wogole.... wwe wtorek zapytam lekarza....
Momi przesliczne tez zdjecia i oczywiscie Wy na nich.... supcio...
Pandorax masz racje w tym co napisalas...
ciekawe jak tam Pumi.... u mnie dzis straszna pogoda.. nawet byla burza.....
jutro farbuje wloski... kupilam sza,pon co reklamuje penelope cruse nawet sen sam odcien... nie czerwony jak lubie.. ale mahon... zobaczymy co wyjdzie, bo cala ciaze mam braz....
zreszta ja lubie tak sprawdzac....
Madzka u nas juz b dawno zlikwidowali zlobek... a jest ok. 5 przedszkoli w miescie... w tym orku w jednym odrzucili 50 dzieciatek... masakra.....
Helenko ja tez mam takie bole... zazwyczaj jak wstaje to ciagnie mnie w dol... a jak chce mi sie sikac to wogole.... wwe wtorek zapytam lekarza....
Momi przesliczne tez zdjecia i oczywiscie Wy na nich.... supcio...
Pandorax masz racje w tym co napisalas...
ciekawe jak tam Pumi.... u mnie dzis straszna pogoda.. nawet byla burza.....
jutro farbuje wloski... kupilam sza,pon co reklamuje penelope cruse nawet sen sam odcien... nie czerwony jak lubie.. ale mahon... zobaczymy co wyjdzie, bo cala ciaze mam braz....
zreszta ja lubie tak sprawdzac....
Madzka u nas juz b dawno zlikwidowali zlobek... a jest ok. 5 przedszkoli w miescie... w tym orku w jednym odrzucili 50 dzieciatek... masakra.....