reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Podziwiam mamy które chcą zająć się wyłącznie wychowywaniem dzieci, ja bym chyba nie umiała. Myślę ze będę potrzebowała jakichś innych zajęć, ale to się okaże:happy:.
Sylka, ja uwielbiam Jeżycjadę Musierowicz.:tak::-D:-)

no właśnie Pandorax póki jeszcze ma trochę czasu może warto wrócić do literatury młodości. może ożyją wspomnienia.:tak::-)
W domu zainstalowałam sobie specjalna biblioteczkę na Chmielewską ale teraz przypomniałam sobie o Musierowiczowej. Chyba od jutra razem z ciuszkami będę kupować książki i zapełnię biblioteczkę:-D:-):-):-):-)

sylka nie ma ubranek 64 rozmiary sa co 6 cm a wiec 50,56.62,68,74,80,86,92, itd
rozmiary roznych firm tez sie roznia z tego co pamietam 62 to tak do 3 miesiaca ale moje dzieci mialy wtedy juz 7 kilo i byly dlugie a kazde dziecko jest inne

Sylka, Paulinek - chyba mamy podobne gusta literackie:-D. Ja też mam chyba pół kolekcji Chmielewskiej. A Musierowicz przeczytałam dla przypomnienia całą serię latem tuż po oddaniu pracy doktorskiej. Może Terrego Pratchetta też czytacie?:happy:

Witam i dziękuję za komplementy:-):-):-)
Cieszę się Asiu że u Ciebie oki, dobrze że pojechałaś do tego lekarza dzisiaj:tak:
Paulinek ja też uważam że należy o siebie dbać tym bardziej ciąży:tak:, ciąża to nie choroba a cudowny okres w naszym życiu.
Laseczki jeśli same się czujemy dobrze we własnej skórze i się sobie podobamy ti inni też tak będą nas odbierać.W końcu szczęśliwa mam to szćzęśliwa rodzina:-D:-D
Momi
niezła laska z Ciebie i bardzo fajne zdjęcia, oryginalne:tak:
Sylka mamy prawie takie same brzusie wielkościowo, razem raźniej;-)

A ja zamierzam sama wychowywać dziecko, a mój zawód jest taki że mogę sobie dorabiać w domu albo na 1, 2 zostawić z babciami bobaska.Zamierzam jeszcze się podszkolić w zawodzie.Myślę w ogóle o założeniu studia wizażu, będę sobie sama szefem:-D
I uważam że jeśli kobieta siedzi w domu to wcale nie jest kurą domową, wykonujemy w domu tyle zawodów............
A jęsli kobieta jeszcze o sibie dba siedząc w domu to jest super:-)

A co do Musierowicz i Chmielewskiej to też bardzo lubiłam jak bylam nastolatką, chyba znowu poczytam:-D
Bardzo lubię czytać książki, ostatnio czytałam fajną, ale jakoś tytuł mi wyleciał mi z głowy.................:confused:
Pandorax nie miałam okazji czytać książek tego autora,chyba że nie pamiętam autora, może jakiś tytuł znany?Jaki to jest gatunek literacki?

A co do rozmiarówki to mój kombinezonik ma rozmiar 56, ale jst z H&m więc numeracja jest zawyżona to 62.Spokojnie całą zzimę przenosi Oliwierek.Kombinezon jest taki słodki że już nie mogę się doczekać kiedy Oliwerka w niego ubiorę.
A rozmiar 68 to tak na półroczne dziecko

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry