reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Agnie, piękne zdjęcia! :tak:ale się kamuflowałaś pod tą sukienką, prawie nie widać że masz brzuszek. ;-) Ale Mążuś to hippisowską ma fryzurę:happy2:.

Dzień dobry!
Ja to już normalnie siły tracę....Mężuś miał mieć urlop od 1.10. żeby kuchnię wyremontować.Ale się rozchorował.Szefowa zgodziła się żeby przełożył termin ale powiedziała,że w pażdzierniku już mu nie da tylko w listopadzie....A ja zostawiłam nam już tylko 4 talerze...resztę powyrzucałam...Nadgorliwość gorsza od faszyzmu-zawsze to powtarzałam....Dobrze,że kuchenki nie zdążyłam wyrzucić :sick:

A tu widzę u Was jakieś konciki literackie!Ostatnio robilam segregacje ksiazek potrzebnych i niepotrzebnych i oddalam chyba ze 3 półki książek Chmielewskiej(zostawiłam sobie tylko "Lesia"wydanie chyba z lat 60-tych) bo Musierewiczową to oddałam dawno temu jakiejś dziewczynce...Niech czyta!Z fantazy to Tolkien i tylko Tolkien właściwie.Za to całą trylogię połknęłam pierwszy raz w wieku lat 12 i od tamtej pory tylko powracam co jakiś czas.No i "Alchemik"...tego to mogę nawet 2 razy w roku czytać bo nie znam książki,która by tchnęłą we mnie więcej optymizmu...
Miłego dnia życzę.Idę ruskie pierogi robić :cool:

Widzę,że w sobotę to póżniej się pojawiacie :happy:
Bardzo przyjemnie ogląda mi się Wasze zdjęcia.Ponoć nasi znajomi mają moje zdjęcia w ciąży a ja nie mam ani jednego!WRRRR>>>Ale nadrobię to prześlę...Mi w prawdzie właściwie już 28 tc leci ale brzuszek to ja mam duuuużo pokażniejszy.Całe szczęście waga nadal stoi bo jakby rosła tak jak wcześniej to....W grudniu nie zmieściłabym się w windzie!

Niestety za fantastyka nie przepadam, choc Harry'ego Potera przeczytalam 2 pierwsze czesci. Ale ostatnio to i tak czytam wszystko co mi po polsku wpadnie w rece, wiec roznie to bywa:-D Po Paulo Coelho siegam zawsze na poprawe nastroju.

Biedne dziewczynki jestescie z tymi remontami:no: My robilismy w zeszlym roku, wiec wszystko jeszcze "swieze". Musimy tylko przemalowac pokoj dla dzidzi. poczatkowo mial byc pokojem-biurem mojego meza i jest na lososiowo. Nie pasuje mi to nijak do chlopca:-D

My sie z tymi remontami chyba nigdy nie uporamy:confused2:. A wydawało mi się, że jak zaczniemy na początku sierpnia to we wrześniu na pewno będzie spokój:szok:. Miał być tylko doremontowany mały pokoik. Po drodze perypetie ze zmywarką, zmiana koncepcji co do sposobu remontowania pokoiku, przewieszanie półek w kuchni i - jak się dziś okazuje - przegląd rur w łazience! Coś nam cieknie z kafelek w podłodze i trzeba je chyba kuć. Mążuś jest załamany:sad:

reklama
oj wspolczuej Pandorax jesli okaze sie, ze trzeba kluc.....
Szczypawko tak to jest jak ktos jest chory a ma miec urlop to zawsze sa pozniej klopoty z urlopem....
ja wlasnie czytam na poprawe humoru Coelho... "na brzegu rzeki Piedry..."- tylko ciekawe czy poprawi mi nastroj czy bardziej mnie zdoluje... bo D daleko do takich madrosci... eh- przyznaje marudze od 2 dni.....nie wiem czy to nerwy przed slubem....
wlasnie zafarbowalam wloski- jakies czerwone sie zrobily... jeszcze sa mokre.... ciekawe co wyszlo...hihihi... Julek si edis strasznie teraz wierci....
i mam dola bo znalazlam rozstep na cm- tzn. 4 wokol mojej blizny po wyrostku... takie ch.. 4 malutkie- narazie- promienie... jestem zalamana.....
a samruje codziennie, widocznie jak maja byc to i tak beda:sorry:
powiedzcie Wy tez mialsycie obawy przed slubem?!

Do góry