reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

aOla przepraszam, nie popatrzyłam:zawstydzona/y:, a Ty widzę masz refleks i zmieniłaś już dawno.
Przytyłam jak zajmowałam się dziećmi w Wiedniu - daleko od domu, jedzenie inne, swobodny dostęp do spiżarni i zajadałam stres. Potem w pół roku to zrzuciłam. Ale już nie chcę takich eksperymentów.:no:

reklama
czesc Dziewczyny.
Ja dzis duzo odpoczywałam. Niby wszystko okej a ja sie nadal stresuje...Grrrr
Wiem, że jestem nienormalna...ale coz....
Agnie- sliczne zdjecia:-)
Dzidzia- ja sie bardzo stresowałm slubem i tydzien przed mialalm tyle watpliwosci co nigdy. Niby nic sie nie wydarzyło ale jakos zaczelo do mnie docierac co to znaczy slub, małeznstwo, obowiazek, odpowiedzialnosc...
Tak miałam przez jeden dzien- pogadałam o tym z Kacprem i zaraz bylo wszystko w porzadku. Najwazniejsze moim zdaniem- to wspolnie rozwiazywac watpliwosci...A Ty jesli jakies masz- pogadaj z Danielem...

oj co za mala lekturka... ja dzis w sumie caly dzien zbomblowalam... cos sie slabo czuje.... serce co jakis czas wali mi jak oszalale i robi mi sie slabo.... z koloru wloskow jestem nie zadowolona, jednak lepiej miw brazie- choc zawsze sie w takich odcieniach lepiej czulam- ale ta ciaza wszystko zmienia......
a Julek dzis naprawde daje popalic... moj pecherz dlugo tak nie wytrzyma....:-D
co do slubu.... to nagle zaczelam sie zupelnie wszystkiego bac... nie chodzi mi tu o D... ale o mnie... boje sie, ze sie niesprawdze, boje sie siebie w nowej roli....
bo jednka to jestem taka corusia.... i jestem b zwiazana z rodzicami- a wczesniej bym nawet tak nie pomyslala.... np. nie wyobrazam sobie mowic do d mamy Mamo... grrrrrr.... jaka ja jestem glupia myslicie sobie.... wiem.... to hormony...i tysiac innych rzeczy... ale calkowice miesza mi sie w glowie.....
wogole jak ja pisze teraz chaotycznie... ide lulu... bo napisze tysiac bzdur....
spijcie dobrze Kochane..

czesc Kochane!
witam was z powrotem. Zrobilismy sobie objazdowa wycieczke po stanie Nowy Jork i Pensylwania. W miare czasu bede wklejac po fotce jak sie zgodzicie oczywiscie.

prawie was doczytalam. zostalo mi do nadrobienia okolo 10 stron. Ale to w wolnej chwili. Nie bede wam odpisywac bo duuuzo by to miejsca zajelo. mam tylko nadzieje ze u was wszystko ok!
Co do przytycia to ja juz 13 kilo na plusie hihih- troche sporo ale co tam...
podobam sie sobie w ciazy tylko czasem mnie moj okragly tylek obrzydza
wklejam fotke z niagary

Aola chcialam ci powiedziec ze w tej podrozy nad Niagare nie bylo tak zle jak sie obawialam. podzielilismy trase na kilka etapow i moj wspanialy monsz zrobil mi w bagazniku naszego jeepa lozko- takze moglam lezec wyprostowana. w sumie dobrze sie czulam, nogi mi nie spuchly jedynie troche kregoslup nawala

hejka zaraz spadamy do rodziców na cały dzień

Agnie fajny fotel Ja nie umiałam karmić na siedząco bardzo długo A może to z wygody:rofl2: Wolałam na leżąco
Pumi to super że dobrze zniosłaś drogę Ja jednak jak stara baba-nie pochwalam :sorry2: A na jak długo masz rodziców u siebie?

Czesc dziewczynki
Pumi dobrze ze jestes znowu z nami a co do kg to mnie powoli doganiasz zostało ci 2 kg u mnie na razie waga w miejscu stoi na szczescie :tak: jakos pusto tu w weekend

Aha mam pytanie czy wiecie moze jezeli chcemy wziac urlop wychowawczy czy pracodawca moze nie wyrazic zgody czy musi sie zgodzic ??? Bo ja juz zaczynam martwic sie na zapas bo z mojego to kawał ****a

reklama
czesc..
Pumi super zdjecia... to teraz odpoczywaj!!!!
Agnie te fotele sa wogole w czasie ciazy przydatne.... a moja kolezanka sprawdzila je przy porodzie i byla bardzo zadowolona....
Doniu pracodawca musi Ci wyrazic zgode.... ja niedlugo bede sie wszystkiego dowidaywac jak to jest z tym wychowawczym wiec sie podziele informajami..
bylam wlanie w Kosciolku... k..a
z/w

Do góry