reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
szczypawka, gratulacje!:-):-D dobrze że udało Ci się z tą szkołą rodzenia skoro chciałaś chodzić:happy2:.
Chyba widziałam ten film na national - leciał też kiedyś na naszym polskim kanale, chyba jakoś latem.:blink:

Dzień dobry!
A dziękuję ślicznie Pandorax :-) W końcu się doczekalismy i już wiemy,że to jednak dziewczę :happy: Mężuś zachwycony bo od początku chciał córcię-to ma!
Za jakąś godzinkę zbieramy się na wybory rzeczywiście.Żeby mieć z głowy.Póżniej będziemy kończyc pokoik Zużki.Jeszcze tylko pojechać po szafe(ale nie dzisiaj bo mężus "wczorajszy") i będzie wszystko gotowe.Drobne sprawy kosmetyczne zostaną i ja ze swoją inwencją twórczą...Co może okazać się szkodliwe...

Nanina, normalnie mnie rozwaliłaś tym opisem łóżkowego przeglądania ubranek;-):-D, bardzo mi sie spodobało.
Ale wyobraź sobie, że Mążuś na 9 szedł do pracy, więc "u urny" byliśmy już o świcie i żadnego wtulania dzisiaj - chyba że wieczorem. :sorry:

Dzień dobry dziewczęta :happy:
Jadę do pracy.Bo jutro na 11:00 muszę być w szkole rodzenia to muszę się jakoś z szefową dogadać :-D Pokoik skończony.Wykładzina położona.Jeszcze tylko muszę pokazać paluszkiem co gdzie poustawiać :D i będzie cudnie :-)

Muszę jechać dzisiaj do jakiegoś sklepu dzidziowego...Tak mnie korci!Przynajmniej smoczek czy szczoteczkę do włosków kupić dla mojej kruszynki :happy:

Hihi, my prawie nic jeszcze nie mamy, no, oprócz ciuszków, wanienki i przewijaka :) Oj, listopad to będzie pracowity miesiąc, zakupy, przerabianie pokoju... :-D

reklama
Czołem laski!!!!
No co tam u Was i u Waszych boabaskow? Widze,ze jakies pustki tu sa od wczoraj...
Szczypawko- gratulacje dla Ciebie, Twojego meza i Twojej corusi :-) Poglaskaj brzuszek od cioci Asi i kolegi Borysa;-)
J adzis od rana w parcy- ale mi sie nie chce. Mam nadzieje,ze to tylko poniedziałkowe lenistwo...
Wczoraj kupiłam sobie płaszcz zimowy. Nie wyglada jak ciazowy ale jest to M a nie S jak ja zwykle nosze. W zaszadie to namowiła mnie na niego moja kolezanka bo ja to sama niekoniecznie bym sie zdecydowała. A dla malucha kupiłam kombinezon, spiochy i bodziaki :-)
Takze wczorajszy dzien od poczatku do konca uwazam za udany- zarowno pod wzgledm zakupow jak i wyborow:-D

Do góry