reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Nanina- no w koncu w ktos dostrzegł ciezarna...Pogartulowac tym ludziom kulturki
Fajny pomysł z tym kocykiem...a co to za sklwp?
czy to jest Gluck? Bo w tym pasazu to na dole jest kilka sklepow z dzieciecymi rzeczami...
Chetenie skorzystam z tego jesli mozna wyszyc imie dla bobaska:-)

Ja z 38 musiałam się przerzucić na 40, jeśli chodzi o nakrycia wierzchnie :p
A mi się dzisiaj chce wszystkiego, oprócz jechania na uczelnię, co pewnie i tak za parę h zrobię...

dlaczego nie można spąc na plecach??????
Już sie jakos oswoiłam z myślą że bedzie to chłopak, bo jak sioe dowiedzialam to nie umialam sie z tym oswoić-dałam rade. Dzisiaj miałam glukoze -boże jakie ochydne, gorszego świństwa nie piłam, i mi do tej pory sie odbija- ble:)

Dzień dobry:-) styczniowe ciotki;-) i pochwalić się nowiną, malusi bąbelek rośnie zdrowy i na 70%jest chłopczykiem:tak: tak więc pod serduszkiem mam Brunona:happy:

pozdrawiamy:happy:

super masiek:-)ja ialam jakas akcje w nocy, myslalam,ze mala wyjdzie mi przez skore w nocy, byla bardzo niespokojna, normalnie jakgdyby ktos ja pradem kopal:no:
kolo pepka mialam tak naciagnieta skore ,ze z latwoscia wyczuwalam male cialko...to nie byly normalne fikolki:confused2:a dzisiaj cisza i spokoj, wieczorem mam szkole rodzenia spytam sie co to moglo byc a jak do jtra nie bede czula ruchow ide do lekarza:zawstydzona/y::zawstydzona/y:bardzo sie martwie:crazy:

masiek: Gratulacje :-D Jeszcze troszkę i będzie Ci brykał po brzuszku jak szalony :)))
joaaaa: Nie można spać na plecach, bo macica uciska wtedy jakąś aortę i zmniejsza się przepływ krwi... Coś w ten deseń.

Masiek gratulacje !!!!!! Anja jezeli nic nie poczujesz to koniecznie idz do lekarza czytałam ze teraz powinnysmy specjalna uwage zwracac na ruchy dziecka w fazie aktywnosci powinno byc 10 ruchow na godzine.

Ja swego czasu też przeżyłam taką burzę w nocy.Jak się okazało Zużka po prostu zmieniała ustawienie i już leży główką w dół.Póżniej miała też jakieś spokojne dni.Chyba się zmęczyła :happy: A teraz już leży główką w dół i czeka sobie na wyjście.Lekarz mówił,że się już nie będzie przekręcać bo ma za mało miejsca.No nic dziwnego...Przecież waży już ponad 1,5kg!
Także bez paniki-ale dopytaj sie na szkole!Ja jutro mam pierwsze zajęcia i juz się nie moge doczekać!

reklama
Anja mi sie tez wydaje, że mala po prostu odpoczywa. Jakis czas temu tez nie czulam ruchow przez caly dzien ale uspokojono mnie,że dziecko po prostu spi albo jest w jednej pozycji i moze machac nozkami albo raczkami ale my tego nie musimy odczuwac.
Maiek- gartulacje. :-D
Joaaa- nie wiem czy nie mozna spac na plecach, w kazym razie podobno jest to niewygodne. Ale szcze mowiac to nie mam pojecia czy jest to zakazane...
A ja dzis jak na haju... biore ten fenoterol i czuje sie jakbym sie najarała jakiegos swinstwa...jestem zakrecona na maksa. Trzeba mi po 3 razy powtarzac co mam robic....:crazy:

Do góry