reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Agnie- ratuj!!!!!!!!!!!11
kot polozyl sie na klawiaturze i przestawil mi rozmiar czcionki i nie dam rady was teraz czytac bo literki maja rozmiar mrowek. nie da rady sie przestawic w ustawieniach ani w zaden inny sppsob- co ja mam teraz zrobic????

reklama
O moj Boze Magcha- moja kochana wybawicielko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przeciez prawie na zawal padlam- nic nie bylo widac i na oslep klikalam!!!!
zero kota w poblizu mojej klawiatury!!!!!!!!!!!!!!!Dzieki kochana!!!!!!!!!!!!!!! ufffff

sylka ja i pod spioszki i pajacyki tylko bodziak kaftanika nie mam zadnego chyba ze bluzeczki zapinane na guziki z przodu takie co sie zaklada do pajacyka bez rekawow zapinanego na ramionach wlasciwie to tez sie naztwa kaftanik ale nie ubieralam tego nigdy pod pajace z rekawem tez mam zimowe dzieci
chociaz moja mama pewnie by ubrzala na malenstwo ze trzy warstwy ubran

jessuu- naprawde sie zestresowalam bo bez forum- jak bez reki. lezy teraz obok ale tylko czeka az pojde i bedzie sie mogl zainstalowac na klawiszach. Magcha- wielkie dzieki!!!
Sylka - moja mala robi dokladnie tak samo tylko najczesciej z prawej strony. troche to wtedy jest nieprzyjemne bo mam wrazenie ze chce sie przebic glowa przez skore i wyskoczyc. Chyba sie wtedy dzieciatka obracaja glowka do dolu ale potem z powrotem do gory

Załączniki

• Picture 693.jpg
    Picture 693.jpg
    71,4 KB · Wyświetleń: 46
Mam prosbe- ktora z was pichcila kuraka z marchewka i pomidorami? mogla bym prosic o przypomnienie jak sie to robilo bo mam zamiar dzis wyprobowac przepis. Dzieks!

Pumi- Ty kucharo!!;-)Kurak w marchewce, hmm to musi byc apetyczne.
Moze w next tyg sie skusze jesli ktoras da przepis...wiec dawac na forum!!:-)
A ja dzis do mamci na pomidorowke jade, mniam mniam
Sylka- no niezły ten brzunio. Moj mały tez lubi jedna strone- chyba prawa...Bo czaem to mam wrzenie ze strzela jak z torpedy

Mój Mieszko też upodobał sobie prawa stronę - śmiesznie to wygląda a ja czasem mam wrażenie że zaraz wyjdzie, tym bardziej ze małzon chodzi i mówi do niego - "Młody wyłaź już:-)". Mam nadzieję że małżon poniesie kleskę wychowawczą i Młody jeszcze poczeka z tym wychodzeniem!!

reklama
Sylka pajacyki sa fajniejsze bo mniejszy problem w zakładaniu (szybciej) a najfajniejsze są bawełniane ja nie lubie polarkowych i misiowych bo sa za grube Pod spód body z kr. i wsio Kaftaniki to moim zdaniem już przezytek Piotrek do 1,7 roku spał w pajacykach
Fotelika uzywanego bałabym się kupić chyba że od kogoś zaufanego Fotelik nawet po stłuczce nie jest fotelikiem bezpiecznym

Do góry