reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Anja- no nie ma co...zajebisty dzien mialas za soba....Dobrze,że nawciskalas temu wiesniakowi!!!!!
Pumi- Twoj kot to sie zakochal w telewizorku chyba!!!!!
joaaa- pazurki super:tak:Ja to bym chyba zaraz polamała. Kiedys kolezanka zrobila mi zelki na pazurach i nastepnego dnia dzwonilam do niej zeby mi te kur..y zdjela z tych palcow bo boli jak jasna cholera!!!I od tego czasu tylko maluje.
Wyszlam dzis godzine wczesniej z pracy...szefowej nic nie powiedziaalam, nie bylo jej. A mam ja gleboko w uszach...

reklama
Asia- to dobrze ze masz szefowa w uszach bo gorzej dla niej by bylo jakbys ja miala w d..pie hehhehehe.
u nas zrobilo sie szaro- najpierw sypal grad a teraz sypie snieg i w 30 minut zrobilo sie bialo.
O kurcze- ale mi Dominika jezdzi po flakach....:baffled:

Sylka wyslalam ci smsa z poczatkiem O11 48..... daj znac jak dojdzie. do mnie chyba sie powinno zaczynac 001 ale nie jestem pewna. Sama zobaczysz

niesamowita jest twoja kocica Pumi hihihi, ciekawe co ona tam widzi, pewnie z takiej odległości tylko pixele hihihi. wysłałam ci mój nr na PW:tak::tak: i już dostałam sms.
szybka jesteś:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D zapisałam sobie dokładnie jakby co to od razu piszę, więc miej się na baczności hihihihihi

tak, tak przyznaje się bez bicia, to ja sie pytałam o odklejanie:tak::tak::tak::tak:, a swoją droga tez jestem zainteresowana ceną.
racja , ze większe prawdopodobieństwo zadrapania dziecka jest przy naturalnych paznokciach, są one cienkie i ostre:-(

o dostalas smsa to supcio. Cieszesie ze mnie bedziesz infromowac bo co jak co - ale sie zrzylam z forumowiczkami i przezywam kazde rozdwojenie.

już ci odesłałam. ciekawe z jakim początkiem ci dojdzie.
bo od ciebie przyszło +17:szok: czyli nic co napisałaś się nie sprawdziło
nie wiem o co chodzi:baffled:

czasami lepiej nie wychodzic z domu!a temu wiesniakowi co zarzucil mi fure jajami to mam ochote porozmawiac tak zeby juz swieta bezzebnie spedzil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:strasznie wojownicza sie zrobilam, zwalniam z pracy nastepnego faceta czyli 3ci juz przez moja ciaze:szok:. zdecydowalismy ,ze Luki rezygnuje ze swojej pracy i przechodzi do mojej firmy bo ja inaczej nie upilnuje, a mi sie towarzycho rozlazlo leniwie jak wykastrowane koty!!!!:no:no!!!

Spokojnie dziewczyny!Ja wzielam sobie spokojnie no-spe.Ide przygotowac stol do byc moze ostatniej kolacji we dwoje,wyciagne swieczki i rozloze pieknie lozeczko.Wyprowadze nawet wozek bo to jednak byc moze nasz ostatni taki wieczor :-D Nastepnie bedziemy sie baaardzo przytulac i...albo do szpitala albo spac!Takie plany na wieczor sa :-D

Jakby co to nie wylaczam komputera zeby w razie czego do Was w kazdej chwili napisac.Na moj gust Myszorka w szpitalu!Calusienki dzien sie nie odezwala!:tak:

reklama
kurcze - wlasnie nie wiem jak to z tymi poczatkami numerow bo od mojego taty zawsze przychodza smsy i siostry a od mamy nigdy nie dochodza. Sylka na razie nic nie dostlam:no:

Do góry